Ceylankocak Kızlar 10 günlük kızımın göğüsleri sertleşmiş bu neyden kaynaklı acaba bilen varmi randevu aldim ama perşembe günü aklıma takıldı
Aden_simay Ceylankocak masaj yaparsan geçer ama sıkma gögüslerini senin hormonların daha üstünde olduğu için süt oluyo
Melike_4949 Ceylankocak anneden geçen hormonlardan dolayı oluyor dokunmayin masaj yapmayin kendiliğinden geçiyor benim kizimdada vardı
Aysegul1805 Ceylankocak sizin hormonlarınız bebeğe geçmiş oluyor bir zararı yok. Eskiler sıkıyor memeyi kesinlikle sıkmayın. Annem yeğenimde sıka sıka boşaltmıştı yoktan yere canını yakmışız çocuğun. Zamanla iniyor sıkmaya ne gerek vardı demişti doktor
Humeyranin Ceylankocak annenin hormonlarından oluyor ovmak ya da sıkmak tavsiye edilmiyor. Zamanla düzeliyor merak etmeyin çok normal bu durum
Merve_sllyrt Benimde kizimda olmustu annem süt topaklanmasî dedi yağ ile saç kurutma makinesi ile masaj yapa yapa gećti
Ceylankocak @Merve_sllyrt @Aden_simay @Melike_4949 @Aysegul1805 @Humeyranin Kızlar hepinize ayrı ayrı tsk ederim kafamdaki tedirgenligi gidermiş oldunuz🥰
Hamileanne Ceylankocak oğlumda olmuştu doktor elleme kendiliğinden geçer dedi ve geçti korkma normal birşey
pilateslover Ceylankocak benim oğlumda da olmuştu çok korkmuştum ama yenidoğan bebeklerde olurmuş normal demişti dr, masaj yapıyodm kendiliğinden kayboldu. Hiç korkmayın