Klbk16 Kızlar 30 haftama girmek üzereyim ama bugün bebeğim çok sert tekmeler atmaya başladı tamam büyüyor ama ne bilim çok acıtıyor gözlerim karardı 😂 sizlerinde böyle mi başka bi sıkıntı yoktur heralde çok hareketli
dogurangaplumba Klbk16 Canım yalnız değilsin ağladığımı biliyorum karnımın sağ üst köşesine tekme attıkça hopluyorum birde ittirince kendimden geçiyorum normal o ama benim karnımın üstleri çok acıyor dopplerle bakınca filan onu yarın kontrolde dokturuma söyleyeceğim
Meliek Klbk16 35 haftalığım emin olun bu dönemde ağırlasiyorsunuz ve şuan okadar sertki hareketleri kimildayamiyorum bazen özellikle yatarken çığlık attığımı biliyorum 😂
mmozaa Klbk16 sert tekme sağlam kemik yapısına işaret etmez mi hateketli olması da çok iyi maşallah. yine de çok acıtıyorsa doktorunuza sorun tabi
Klbk16 dogurangaplumba kaçıncı haftadasın cnm sen neden böyle ki acaba çok hareketli kızım 🙈 korkuyorum bişey yoktur inşallah
Klbk16 Meliek ay demeyin 😂 korkuyorum bende suan böyleyse ilerleyen zamanda daha sert olacak demekki 🥰
Meliek Klbk16 korkacak birşey yok son zamanlarda normal o hareket ettikçe ben daha çok seviniyorum açıkçası 1 saat hareket etmesin birşey mi oldu diyorum 😂son ayda gayet normal bence artık çıkmak istiyorlar😂
sryy Klbk16 ayyy bi tarzan daha durmuyorlar canımın acısından kıvrandıgımı biliyorum 😅hala azalmadı asorı sert ve hareketli
Klbk16 sryy yaaa hemde ne tarzan minik tarzan bunlar 😂 benım daha yeni basladı bakalım daha sert neler yapıcak
mrsckmkc Klbk16 bende yarın 31+0 olacağım tam ve 28.haftadan beri hem aşırı hareketli hemde hareketleri çok güçlü maşallah diyelim bebişlerimize bence bu güzel bir şeydir her ne kadar can yakıcı olsada😂
sryy Klbk16 mesaneme mesaneme vuruyor sanki orayo sıkıyor miniğim doktora söykedim aşıtı sert canım yanıyo diye doktor güldü diyor ki daha ne istiosun hareket etmezse sıkıntı güçlü bi bebeğin var