pnarpnar35 ah canım ben de yorumunu görüp kayıtsız kalamadım. Biz de geçen ay bayrama denk geliyor diye oyalandık, hastaneler bayramda kabul etmememizi söyledi dedi doktor, okey dedik bu ay yazdık doktora bu kez de yurt dışına gitcem dedi, sanki bedava yapacaklar yani deliriyorum, biz 2 iğneli aşılama yaptırmıştık rapor çıksın diye kendisine, neyse tüp bebek evraklarını vermiş miydiniz diyor bize bu kez de , biz bir şey vermedik siz istemediniz dedim, öyle olmaz gerekli şeyler var onları hazırlamanız gerek vs bir sürü şey söyledi, iyi de siz söylemezseniz bize vahiy mi inecek, geçen ay söyleseydiniz hazırlardık dedim yani boş geçtik, zaten yetişmez bu ay başlarsak dedi, diğer ay başlayalım dedi, bizim tayin çıkacak dedik biz diğer ayı bekleyemeyiz dedik. O zaman raporsuz başlicaz dedi ve ilaçlara da raporsuz başladı. Hastane depremden etkilendiği için tüp bebeği de özel hastanede yapacaktı zaten, yani biz ortalama 6aydır boşuna aşılama yaptırdık boşuna rapor koşullarını sağladık. Üstelik biz ücretli hastasıyız özel muayeneli gidiyoruz kendisine. Ben şimdiye kadar işini hakkıyla yapan görmedim. O kadar sallayarak yapıyorlar ki inan bana tek değilsin. Su an görünen masraf sadece 100 bin. Gerisi de gelecek