4147 merhaba çok şükür regl oldum, pcos olduğu ıcın son 9 aydır duzensızlık yaşıyordum 2 aydan fazla olmadığım ılacla olduğum zamanlarda oldu son 3 aydır 10 gün gecıktıgım an ilaç kullanıyordum. Bu ay ilaç kullanmadım 20 kılo vermıstım bı kaç aylık süreçte. Geçen ay da lh hormonum yuksektı ve de kist vardı büyümüş catlamamıs olan önce ilaçla adet oldum sonra da Bekleyıp kendılıgınden duzelmesını bekledim. Gecıkmenın 11. Incı gününde adet oldum ilaçsız kendılıgınden sanırım düzelmeye başlıyor. benim tek sorunum kılo idi kılo olunca pcostan dolayı duzensızlık yaşıyordum bekarken de olmuştu bu durum. Ama suan çok şükür aylar sonra ılacsız oldum sanırım dıger aylar daha da düzene gırecek. Pcosu krndım kontrol etmeye çalışıyorum doktorlar ılac verip yolluyordu. 80 kilolardaydım suan 56-57 arası gıdıp geliyorum, ayların emegını bu ay almaya başladım umarım hep düzenli olur fecıktıgım an da da bebıs sahıbı olurum. 1 kere bebek sahıbı olduk ondan oncesınde kıloluydum kılo verdim 2. Ay evlıyken 1 aylık hamıleydım kılo verdıkten sonra duzenlı adet olmustum 2 sene önce bugünlerde hamıle olduğumu ogrenmıstım. Bebegımı doğurdum 2.5 ay sonra da rsv virüsü oldu ve vefat ettı. Doğumdan sonra bı kaç ay duzenlı ıdi sonra duzenım şaştı 2 kere klomen kullandım nasıp olmadı, bende akısına bırakıp kılo verip Allah’a bırakmak ıstedım. esımde sperm hareketsıxlıgı var bende de doğuştan pcos nasıp olunca her türlü oluyor ustelık korunuyorduk. Hazıranda 1 yılımız dolacak ve bebegımız olmadı bakalım zaten 23 yaşındayım esımde 34 yaşında 2 senelık evlıyız 2 sene de çok ağır şeyler yaşadık, biraz kendımızı bu ay toplayıp biraz dolaşıp geldikten sonra olmadıysa bebek ıcın gerekeni yapmayı planlıyoruz. yasayamadıgımız evlılıgımızı bu sene biraz dolaşarak yaşamak ıstıyoruz. ilk evlendigımızde rısklıydı gebelık evden cıkamıyorduk sonrasında oğlumuz vefat ettı derken yeni yeni kendımıze geldik, ve suan nasıpten öte yol olmadığı ıcın ımtıhana şükür edıp tevekkül edıcez.🩷