Esoss22 12 haftalik hamileyim bugun kontrolum vardi cinsiyeti.sorunca doktor baya inceledi bakti cok emin olmamakla beraber erkege benziyo dedi. Bu haftalarda cinsiyet ogrenip dogru cikan varmi
anneolmak_icin Esoss22 cumartesi 12+2 olacağız kontrol için gideceğiz hem cinsiyetini hemde sağlık durumunu merak ediyorum 🫣 fetal DNA testi yaptıracağız ikili tarama testi yaptırdınız mı acaba
Esoss22 anneolmak_icin bende 2li tarama yaptirmayacam fetal dna icin doktor 2 firma onerdi onlari arastiriyorum.bu aksam karar verip yarin yaptiricam kismetse biran once yaptirin dedi doktor 12.haftaya girdigimiz icin
anneolmak_icin Esoss22 Eskişehire yakın oturuyorum oranın üniversitesi çok uygun fiyata 300 tlye yapıyormuş oraya gideceğiz bakalım firmalar çok pahalı bizim tüp bebek olduğu için masrafımız baya çok Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
Esoss22 anneolmak_icin evet fiyatlar cok fazla 11bin fiyat verdi 2 firmada. Sizin oyle bi sansiniz varmis neguzel bende duymustum.eskisehiri ama neyazikki gelip gitme sansim yok yoksa gelip orda yaptirirdim