Hilaldabaan seni o kadar iyi anlıyorum ki ve çok afedersin acile gittiğin zaman seni yatırıp habire alttan elle ve aletle muayane ediyorlar birde stajerler :) ben açılmam kısalmam olduğunda o kadar elle bakıldım ki eğer doğurmayacaksamda bu şekilde doğurcam zaten dedim çünkü bu çatı muayenesi mesela doğumu tetikliyormuş ki kaç kere elle bakıldı bana alttan . Ne olursa olsun Allah merhametli işinin ehli insanlarla karşılaştırsın bizi . Benim psikolojim bozulmuştu artık bide malum kadın hastalıklarına anne veya eş almıyorlar tek başına oluyosun acı çekmen umurlarında değil bana bebeğin kafası gelmiş bile diyen oldu stajer koca bir şeyi alttan itip hocam burası neresi dedi mesela doktoe fazla itmişsin geri çek dedi ben kıvranırken üstümde meslek öğrendi :) bebek veya biz önemli değiliz o an onu anlamıştım . Eve geldiğimde bir süre uyuyamadım kapattığımda hastanenin tavanını görüyordum sürekli. Seni çok iyi anlıyorum ama en ufak şeyde evham yapma doktorun varsa ona mesaj at ondan bilgi alarak kendini rahatlat ben öyle yapıyorum şu an