Babyy_1 20 + 4 deyim ama bebek hareketlerini çok hissetmiyorum. Sadece böyle pıt pıt seklinde bir hissetme var o kadar normal de biraz daha hareketli olması gerekmiyor mu yoksa daha erken mi ???
Deletedmom_88 Babyy_1 o haftalarda cok düzenli hissedilmiyor hareketler , ilerleyen zamanlarda daha iyi ve güclü hissedersiniz
Busraoz Babyy_1 İlk gebelikse normal, doktorunuzda kontrolde bir sıkıntı görmediyse sorun yoktur. Benim 2.gebeliğim ve günümüz aynı 20+4🌸
Aysegl34 Babyy_1 bizde 20+2 deyiz bende hareketlerini aynı hissediyorum kontrole gittiğimde normal olduğunu söylediler canım merak etme hiçbir sıkıntı yoktur bebişte 🥰
metemom_ Babyy_1 benimde ilk gebelik 18+5 deyim çok nadiren hissediyorum geceleri doktoruma sorunca o da düzene girmesi 22 . Haftadan sonrayı buluyor dedi canım çok istiyorum sürekli hareket etmesini 😊
Babyy_1 Deletedmom_88 Normal de 20. Hafta da başlıyor diyor ya hani herkes o yüzden ben de hissetmeyince acaba dedim
Deletedmom_88 Babyy_1 ciltle de biraz ilgili ya yağ tabakası vs kalınsa hissetmek de daha zor oluyormuş
cakebabe Babyy_1 bende 20+4üm aynıyız 19da hissettim bu hafta 2 3 gün hiç hissetmeyip acile gitmiştim normal diyorlar hissettikten sonra da günlerce hissetmediğin olabiliyormuş bu haftalarda
Babyy_1 cakebabe Evet ilk gebeligim. Kimden duysam 20 de hissetmeye başladım diyince bende bir soru işareti oluşuyor doğal olarak
Babyy_1 metemom_ Bende hissetmek için heyecanlıyım ve sabirsizim biraz da o yüzden acele ediyorum demek ki ☺️
mamyyy1312 Biz 19+3 erken hissedenler olunca bizde mi sorun var diye düşünüyorum artik. Ilk gebeligim benimde. Artik doktor kontrolü ile 22. Haftayi bekliyorum. Anormallik mi var diye hissedince rahatlicam sanırım. Ya da hissediyorum anlamıyorum bilmiyorum @Babyy_1 @metemom_
metemom_ mamyyy1312 galiba karın kaslarıyla falan alakalı canım benim de bazen canım sıkılıyor 15 haftalıkken hissedenleri görünce üstüne birde göbeğim çıkmadı falan kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum
Aysegl34 mamyyy1312 anormallik yok canım bende o haftada hissedemeyince acile gitmiştim ama daha çok erken dediler bazen hareket edip bazen etmemesi de normalmiş daha sonrasında netleşiyormuş
Babyy_1 mamyyy1312 2 haftacik daha beklicez artık ne yapalım ☺️ sağlıklı olsunlar da tekmelerini geç hissedelim hiç sorun değil
mamyyy1312 metemom_ yani karında büyüme var ama yine de ne bilim artik canimi sıkıyor bu durum birde etraftan hissediyor msn harketleri diye sürekli sorulunca artik olumsuz seyler düşünmeye başlıyor insan. 😑
mamyyy1312 Aysegl34 bazen hareket etme durumu da hic yok ki ben hicbir sey hissetmiyorum. Sadece karnimda bebek taşıdığımı ve karnimin büyüdüğünü biliyorum görüyorum. Dedigim gibi cevredeki insanlarda sorup sorup durup sanki anormallik var gibi tepki verince artik bende de can sıkıyor.
Aysegl34 mamyyy1312 kimseyi dinlemeyin en iyisini doktorunuz bilir herkesin hamilelik süreci aynı olmuyor ama daha çok erken önemli olan bebeğiniz için stres yapmamanız 😊
Babyy_1 mamyyy1312 Canın sıkılmasın hiç boşver çevreyi sen kendi ve bebeğin sağlığına bak gerisi anca konuşur. Etrafı dinlersen stres yaparsın ne sana nede bebeğe yarar
_almirasmom Babyy_1 bende 20+5 o kadat hıssedıyroum ama tatlı yedıgım zaman rahım ı bıraz acıtıyo tekmesı