Eylul_eylul Mdileekk wbc yüksek çıkmış ama gebelikte 15 e kadar normal diyorlar doktoruna gösterdin mi sonuçlrını onun yorum yapması daha uygun olur yanlış yönlendirme yapmıyım
Mdileekk Eylul_eylul bugün dahiliye ye gittim antibiyotik verdi sorun olmaz dedi ama, antibiyotik olunca onu kullanmaya da korktum
Deletedmom_98 Eylul_eylul 15. Haftadan beri yuksek benim wbc. 30. Haftadayım gebelikte hepsinin normal olmasını bekleyemezsin demisti doktorum:) bol su için böbreklerinizşn saglıgı için onun fısında bir sorun yok
Eylul_eylul Doktorlar genelde hamileliğe uygun antibiyotikler veriyor istersen kendi doktoruna sor için rahatlasın
Mdileekk Eylul_eylul haftaya kontrollüm var bakalım o ne diyecek wbc nin yüksek çıkması korkuttu baya 😢
Eylul_eylul Mdileekk yok hiç korkma benim 3 aydır 14,50lerde hatta 15 e kadar çıktı ama doktorum 17 18 olır o zaman müdahale ederim dedi idrar tahlilin için birşey dedi mi
Mdileekk Eylul_eylul idrarda enfeksiyon var gibi ama dahiliye doktoru enfeksiyon yok dedi 15 olması biraz yüksek dedi ve antibiyotik verdi yarın kendi doktoruma mı, gitsem ki
Eylul_eylul Deletedmom_98 evet değerler illaki gebelikte değişiyor bende çok korkmuştum ama bi sıkıntı olmadı çok şükür
Eylul_eylul Mdileekk yani böbrek epitel ne bilmiyorum ama değerlernin dışında enfeksiyon olsa lökosit yüksek olurdu bnce bi görün derim doktoruna idrar tahlilini görsün yada numarası varsa tahlillerni atabilirsin
Mdileekk Deletedmom_98 benimde hep böyle gidiyordu hamileliğin başında beri bugün baktırdım 15 olmuş 🤦♀️