btytgy Rojdademirkol canım ben 15 yıldır tip1 diyabetim. Normalde tokluğumu 2. saat ölçerdim gebe kalınca 1. Saat ve 2. Saat olarak ölcüyorum. 1. Saatte 140 2. Saatte 120 altında tutmak hedef ama bunlar esneyebiliyor yani 150 160 da çıkabilir biraz yürüyüş yaparsın düşer gib. dikkat etmeye calıs kafana takma stres üzüntü şekeri etkiliyor
Rojdademirkol btytgy ah evet sabah 162 görünce bir şok oldum bilmiyorum da tam olarak takibi. Yeni başladım. Ama yürüyüş en önemli seymis onu anlamış oldum. Teşekkür ederim bilgi icin
Cns62033 Rojdademirkol cok iyi düzenli yürü tabi doktorun ne kadar yürümen gerektigini söylesin emin ol hergün düzenli yürüyüs zamanla tüm ölçümlerini düşürecek çok etkili
Cns62033 Rojdademirkol 54 le gebe kalıp 50 ye düştüm şimdi 59 um alacagıma verdim ama iyi besleniyorum en azından bebek kilo alıyor .asıl kahvaltıya dikkat et güvendigin fırından baton dilim tam bugday meyveler küçük boy ve mutlaka yanına süt yogurt ayrıca süt yoğurt du günde 3 kaseye yükselt meyve sadece yeşil elma çilek yaban mersini mandalina yu tercih et ekmeği bulgura corbaya tercih et yemekler az zeytinyağlı sabah yumurta 1 peynir 1 zeyrin tuzsuz(unutma kolesterolü yükselten şekeri de yükseltiyor)
Rojdademirkol Sermec27 canım tekrardan merhaba ben alet aldim sabah ac digerleri tok olmakla birlikte toplam 4 kere olcuyorum. Dikkatte ediyorum oglen bazen 150 oluyor ama sabah aksam normal çıkıyor 117 fln. Bence 150 de olabilir bazen degilmi sonuçta aletlerde yanilir. Bazen üst üste olcuyorum her seferinde farklı çıkıyor mesela
Sermec27 Rojdademirkol yani canım 150 olmaması lazım kullandığın cihaz ne benim kullandığım cihazda öyle absürt rakam çıkmıyor mesela
Rojdademirkol Sermec27 optima marka , ayy gerçekten bu seker stresinden zaten istahim kesildi bisi yiyip icesim gelmiyor ne kadar stresli
Sermec27 Rojdademirkol optimayi çok önermiyorlar canım çok yanlış sonuçlar veriyormuş benim cihaz contour plus öneririm çok iyi bir cihaz
Mhanebru Almiramm06 merhaba değerleriniz kaçtı insülin verdi normalde ilk diyet vermişler çoğu kişiye
Almiramm06 Mhanebru Merhaba, önceki gebeliğimde ilk diyet oldu sonra insülin bunda da olacağını düşündüğüm için erken başladım takibe direk insüline başladık yemekten sonra 160,170,180,200 kadar çıkıyordu