BusZeyRas Sevvalll42 bu ay olur inşallah canım benim😍💕 dua edelim. Yarın hatim duası yapıcam sana dua edicem inşallah isim Şevval heralde🫶🏻 benim de karnım çok şişti sivilcelendim sanırım adet olucam geçen ay da çok erken olmjştu
tezel-3 Elif1989- benimde bat 14 bugün 6 gün kalmıştı regle kaset test yaptım negatif erken mi daha acaba siz yaptınız mı
Sevvalll42 BusZeyRas ya çok teşekkür ederim evet ismim şevval hiç belli olmaz ilk hamileliğimde aşırı sivilcelenmiştim kasık ağrım çoktu tabi bilmiyodum ilk ya 6 aylıkken kaybettim malesef
Ozlemerikci543450 Son 8 gün bata bende çok heyecanlıyım eşimin 23 ü doğum günü eğer olursa süpriz yapacağım inşallah bana da dua edin 🙏
BusZeyRas Ozlemerikci543450 benim de 16 sı eşimin doğum günü bat o gün 15 i kan verecem eğer adet olmazsam🥰💕
BusZeyRas Sevvalll42 kıyamam kuzum çok üzüldüm başın sağolsun inşallah bu sefer sağöıkla kucağına alırsın
Prmdkanneee tezel-3 erken kuzu hemde kaset test için baya erken ki erken gebelik testi bile beş gün kala yapılıyor 🙈
Elif1989- tezel-3 Bende bugun yaptim cikmadi iliskiden 8. Gun daha erken galiba bu ay 14. Gun yumurtlamam oldu benim avulosyon takibi yaptim bakalim iki gun sonra kesin sonuc verir insaAllah
Burcu_drn Prmdkanneee canım sanırım seninle aynı gün yumurtlama gördük test yaptın mı sen durumlar ne ben dayanamıyorum ölcem meraktan ama hala negatif çıkıyor 😔
Mutluannebebek Ozlemerikci543450 Merhaba bizim de olursa ilk olacak inş bat 25 benim de günler bazen geçmiyor gibi geliyor ☺️Yalnız hep ekşi yeme isteği var bugün bende çok erken ama sizde de böyle istek ya da iştah kaybı gibi olağanın dışında bi durum var mı
BusZeyRas Benim midem çok bulanıyor biraz da hasta oldum boğazlarım acıyor, bir de kasık ağrım çok sanırım adet olacağım
Nznks Ozlemerikci543450 bat 16 yaptım negatif acaba erkenmi bir yaptım silik çizgi 2 üç yaptım negatif sen test yaptınmı hiç
BusZeyRas Ozlemerikci543450 benim de 16 ama kanda çıkmadı demekki olacağım adet Rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde versinn inşallah🫶🏻
Ozlemerikci543450 Mutluannebebek ben tüp miğdeliyim o nedenle yemekten çok anlamıyorum ama şuan herhangi bi belirtim yok ne regl ne bebek 😂