Sonnenblume Ozlemerikci543450 işte onu nasıl hesaplıyoruz pik olduğu günden mi yoksa çatlamadan mı sonra 14 gün sayıyoruz
Ozlemerikci543450 Sonnenblume emin değilim bende daha 4 aylık evliyim hiç korunmadık geçen ay prolaktin yüksekliği sebebiyle 1 aylık tedavi oldum ve korundum adet biter bitmez bi gün ilişki bi gün boş gibi düne kadar ilerledim walla 17 bat artık gelse de yapsan diye bekliyorum
Sonnenblume Nznks sonucu paylaş o zaman inşallah güzel haber alırsınnnn🥰🥰 ben de yarın deneyeceğim o zaman 😅 sıvı aldık ya doğru çıkmaz belki 😢
Sonnenblume Ozlemerikci543450 umarım gönlünüze göre olur 🙏🏻 ben 4 yıllık evliyim henüz yeni denemeye başladım. 2 ay bu ay.
Ozlemerikci543450 Sonnenblume amin hepimizin inşallah bende birkaç sene sınra isterdim ama yaşım 30 😂geç evlenince çok ertelemek istemiyor insan inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Sonnenblume Nznks olumsuz düşünme lütfen. Negatif olsa bile bence erken. gecikme beklememiz lazım kanımca.
Sonnenblume Ozlemerikci543450 amin inşallah 🥰 evet yaş çok önemliymiş. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç inşallah hayır olur 🙏🏻
Sonnenblume Nznks 10. Günden sonra yapın diyorlar ya 😞 hiç canını sıkma olmuyorsa vermeyen rabbimin bir bildiği vardır 🙏🏻 daha iyisi olacaktır eminim 🙏🏻
Sonnenblume Nznks olsun insan gerçekten merak ediyor 🥰 o yüzden çok haklısın. Ben de kaç gündür zor duruyorum yapmamak için ama çıkmaz diye yapamıyorum. Birkaç gün daha bekleyeceğiz artık
Burcu_drn Kızlar benimde bat 15, 3ünde yumurtlama gördüm değerlendirdim. Çok merak ediyorum. Temmuz’a kadar hamile kalmam lazım inşallah olur bu ay 🙃
Prmdkanneee Burcu_drn benimde aynısı uygulamaya göre bat 15 ama genelde tutar zaten, 3ü pik gördüm 4u catlama bende ayin 15inde test yapıcam 😇
Prmdkanneee Nznks ana sayfada sol üstte üç tane çizgi olan yere tıklayınca resim yükle diye bir yer var oradan yükleyip linki buraya atıyorsunuz 💖
Sonnenblume Nznks ya da mutlu resim var oraya yükle fotoğrafı linki buraya yapıştır 🥰 yaaaa çok heyecanlı hadi gönder de bakalımmm ben de öğlen deneyeceğim 🥰🥰
dezgi Prmdkanneee kızlar merhaba bende size bir soru sormak istiyorum. Bat 12 nisan yaklaşık 5 gün önce kahverengi lekenme yaşadım hiç olmaz bu şekilde akıntı vs bir kaç aydır denedik ama zaten bebeğim olduğı için hiç takılmıyorum da merak ediyorum sadece erkenden başlıyorum 😅 sizce bu testte ki kuruma çizgi mi emin olamıyorum 🥶 @Nznks @Sonnenblume @Burcu_drn @Ozlemerikci543450