Merve-metin Meleek61 bat 10 Nisan ama bazen gecikme olabiliyor o yüzden 13 Nisan olabilir güzel haberler alacağımız bir ay olur bizim için 🙏🏻
mrserdogan12_ Meleek61 benim bat 2 Nisan ben 21 Mart’ta yumurtlama gördüm değerlendirdik şuanda da bel ağrım ve mide bulantısı var psikolojikmi yoksa idrar yolu enfeksiyonumu bilemedim 7 gün var adete kaset testte çıkarmı
Annesiiy Meleek61 ayy ben ben 15 nisan bu ay ilk defa ovülasyon testi yapiyorum hayirliso hepimiz icin 😍😎
Mery60 Meleek61 merhabaaaaa bat 15i gibi olur tam da belli olmuyor ama o sıralar olur diye düşünüyorum inşaAllah güzel haberler alırız hepimiz 🥹
Irem95 Tugba_turk46 benimde bat 5 kasıklarımda belimde 3 gündür ağrı sancı var ve oruç tutmama rağmen gün içinde su içmesemde sürekli idarar çıkıyorum sizde de var mı belirtiler
Merve-metin Meleek61 evet canım yapıyorum daha pik olmadı renk koyulaşmaya başladı ama pik değil bi kaç güne olur diye düşünüyorum
Sonnenblume 10 ya da 11 Nisan bat. Pik görmedim daha bugünlerde bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız 🥰
Merve-metin Sonnenblume hangi ovülasyon testiyle deniyorsun canım ben birgebeningünlüğünden aldım ama tam koyulaşmıyor pike yakın ama pik olmuyor
Ebrulicim Benimde bat 10 11 nisan yumurtam büyümüş bügün yarın çatlar dedi doktor ☺ bizimde bayram şekerlerimiz gelir inşallah bu bayram🐣
Sonnenblume Merve-metin innovita kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Henüz pik görmedim bu ay ama geçen ay gördüm idrara tutar tutmaz inanılmaz koyu çıktı. Yani belli oluyor hemen. Bu ay için az kaldı tekrar sipariş ettim.
Prmdkanneee Bende yerimi alayım buralarda, bat 15. İlk defa bu ay ovulasyon testi aldimm Regl bittiği günden beri yapıyorum bakalım bu ay ümitliyim insallah 🌸
Merve-metin Sonnenblume ben birgebeningünlüğünden aldım henüz daha pik görmedim bakalım ne zaman olacak
Ozlemerikci543450 Busraltn umarım güzel haberlerimizi paylaşırız en atlama olmasın diye 1 gün ilişki bi gün boş gibi ilerliyorum bakalım 😂tüm eldeki imkanları değerlendiriyorum