masal_94 Kızlar doğum yapalı bugün 4 ay oldu ve hala adet görmedim. Benim gibi olan var mı kime sorduydam 40 indan sonra olman gerekiyor dediler bende mi sorun var acaba
Yaprakdokumuseverr masal_94 Ben olmamıştım. Sonra sülük taktırdım bikaç güne şıp diye oluverdim ve düzene girdi
Papatya123_ masal_94 ben 9 ay olmadım sonrasında bi kere az oldum 11 12 ayda olmuştum . Annem falan hemen olmuş benimde ama olabiliyormuş eşimin tarafında öyle kayınvalidem de 1 sene olmamış süt koruyor deniliyormuş bu duruma
Minigiim-vebenn52 masal_94 bir iki yıl hiç olmayan var benimde iki ay oldu bende olmadım daha inşalllah oluruz yine ödem oluyo olmayınca öf
masal_94 Papatya123_ inşallah koruyordur bir kere test yaptım olmayınca negatif çıktı ama insan tereddüt ediyor
Papatya123_ masal_94 kalabilirsiniz bence . Yine de korunmuştum ben kalan oluyor diye biliyorum . Kalmaya da bilirsin tabi risk buda
hellomama masal_94 süt korur mu korumaz mı bilemem de beni koruyormuş çünkü adet görmemle ikinciye hamile kalmam bir oldu 😂
mavikalpvemavikalp masal_94 her bünye farklıdır kimisi 1 sene sonra olur kimi 1 ay sonra herkesin adet geçirdiği gün sayısı bile farklıyken kendinizde bişey olduğunu dişünmeyin 😊
Tugce48 masal_94 ben emzirdigim için bebegim 6 aylıkken olmaya başladım sonrada hep düzenli devam etti emziriyorsanız anca olur gayet normal
Mylittlemermaid İlk doğumumda 13 ay regl olmadım , doktorlar hep normal diyordu. Şimdi 40 ımı doldurmadım henüz.bakalım bu sefer ne zaman teşrif edecek 😅