Esoanne Bende 5+0 da keseyi gördüm şuan 5+6 yım doktor bana 15-20 sonra gel dedi ama ben bayram tatiline geliyor dayanamam diye 16. Güne randevu aldım inşallah kalp atışını duyarım💖
Esoanne numix benim ilk öğrendiğimde 4+2 iydi ben hep regl olcam belirtisi sanıyordum. Öğrendiğimden beri kasıklarımda ağrı var baş ağrım var bulantım yok ama tiksinme var bazen mide yanması oluyor . Birde çok halsizim
Esoanne Birde iki üç gün 5. Haftamda lekelenmeler oldu kahverengi kasıklarımdada ağrı var hala doktora gidince soracağım sizde lekelenme oldumu
Esoanne numix bayramdan önce git bence bayramın bayram olsun banada bayramdan sonra dedi ama ben gidicem 😀
numix Esoanne Özele gidiyorum dedi bayramdan sonra daha net olur ama ben öncesinde devlete mi gitsem 😂
Gamzenurrre Oğlumda 8 haftalıkken öğrendim. Bunda 5 haftalık keseyi gördük bugünde 6+3 kalp atışını duymaya gideceğiz bakalım
Gamzenurrre Kızlar size tavsiyem benim doktorum 8 haftayı 1 gün geçmemesi lazım yoksa bebeği alırız demişti ve ben 8+3 de duymuştum doktor değiştirip doktorunuz öyle birşey dediğinde kabul etmeyin
Busraaaaaakh numix aynı bende öyle 2 yıldır bekliyorduk hayırlısıyla inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Ftmax00 bubuiledudu canım 10 gün geçmiş ama kese gözüktüğünde beta kaçtı hatırlıyor musun benimde 4+6 randevum var kese gözükür mü merak ediyorum
bubuiledudu Ftmax00 9binlerdeydi ama benim döllenme erken sanırım sat tan farklı çıkıyor ultrason gunu. Bugun 6+5 uygulamada ama bugünkü ultrason kağıdında 7+3 yazıyor doktor da 7 haftalık dedi