Busraaa233- iremm00 kontamine olmuş yani test steril olmadığından cihaz değerlendirememiş tekrar vermeniz gerekecek
Deletedmom_99 iremm00 temizleme mendili vermediler mi? Bak şimdi altını sileceksin bir ıslak mendille sonra tekrar kurula. Çişinin bir kısmını yap. Gerisini kaba yap. Ben öyle yaptım. 3. Denemede oldu 🤣
amayinedeiyiilerledim iremm00 idrar örneği verirken orta idrar verdiğinizden emin olun. Önce biraz çişinizi yapın sonra kaba doldurun, kalanı tekrar tuvalete yapın. Daha doğru sonuç verecektir.
iremm00 amayinedeiyiilerledim böyle denmedi bana hoc ben direkt kaba yaptım sorna iki tupe doldurdum söyleseler öyle yapardım
Papatya123_ Benim bu şekilde yazıyor burada ama sonucum riskli neden böyle gözüküyor ? 106 da 1 ihtimal olarak çıktı
Papatya123_ Papatya123_ 2 Li testim özelde sorunsuz çıktı 3 lü testi devlete gitmem gerekti orada yapalım mı dedi tamam dedim ama anlatmadık riskli çıkmasını 1 haftadır hiç iyi değilim size sormak istedim . Özel doktorumla konuştum nifty testi verdim
iremm00 Papatya123_ ama normal görünüyor cmm bu test sonucu 2li testin normal çıkmış ise keşke 3 lu vs vermeseydin ben öyle yaptım
Papatya123_ iremm00 evet ama testin diğer türlü halinde iyi değil deniliyor işte bilemedim bende 1 haftadır aşırı üzgünün nifty sonucu bekliyorum