Yesimdeniz Merhaba resim yükleye tıkladım fakat mutlu resimde yüklendi burada nasıl paylaşabilirim yüklediğim resmi
Yesimdeniz Sermec27 merhaba resim yükleye tıkladım fakat mutlu resimde yüklendi burada nasıl paylaşabilirim
Birsenminik Kizlar bana da 15+3 de goremiyorum kiza benziyo diyorum dedi ama bacak arasini gormedim 2 hafta sorna gel dedi kesin kizmi dir oyle dedigine gore
Birsenminik Benim gibi kız diyip sonradan pipi gören var mıdır acaba yoksa kesin kız mı oluyo öyle dediklerinde sonuçta doktor kiz diuosa biseye dayanarak der tecrübelidir
Yesimdeniz Birsenminik bazen yanılaniliyolar benim annemde kardeşime hamileyken doğuma kadar kız dediler erkek doğdu
Yesimdeniz Birsenminik bende resim yükledim burada nasıl paylaşabilirim resim yükleye tıkladığımda mutlu resimde yüklendi resim
Minikbiranneem Birsenminik canım 14. Haftada kesin erkek dediler 19. Haftada belli değil kordon var kızda olabilir dediler 23. Haftada gittim kesin kız dedi doktor şuanda belli değil bebişimin cinsiyeti 🤦🏻♀️
Birsenminik Yesimdeniz yaaa🤭evet olabiliyo bilemiyorum net olsa 2 hafta sonra gel demezdi ama sonuçta kız diye tahmin de yaptı kafam karıştı
Birsenminik Yesimdeniz mutlu resim googleden yazın ilkini tıklayın resim yükleyin galeriden alt kısımda kopyala yapıp buraya yapıştır yapın umarım anlatabilmisimdir