Duygu8178 Merhabalar. 39+1 günlük olduk. Bugün afedersiniz sarı sümüksü akıntı geldi. Başına gelen var mı enfeksiyon olabilir mi acaba.
Zynp-ela6 Duygu8178 nişan olabilir canım benimde örnek veriyorum bugün nişan im geldi ertesi gün suyum patladı sonra dogum oldu :)) gününde gelmiş
Duygu8178 Melodimm ilk gebeligim bende bilmiyorum ki. Afedersiniz jöle gibi sarı akıntı. Belim ve kasıklarım da ağrı da var bugün
Duygu8178 yelizoo bende anlamadım bugün birden geldi. Pazartesi gününe kadar doğum baslamazsa dokotr alalım demişti günüme de az kaldı.
Zynp-ela6 Duygu8178 sağlıklı gelsin cnm inşallah hadi şimdiden gözün aydın az kalmış ben henüz başındayım hamileliğin Allah yardımcımız olsun
Gmzgkck_ Duygu8178 ayyy darısı bana inşallah bizde evlenenlerin tepesinde tepsi çevirip bekar olanlar darısı başıma darısı başıma darısı başıma derler gel kız buraya gönderiyi ceviricem tepemde 😀 bizim oğlanın çıkmaya niyeti yok icerden
Duygu8178 yelizoo amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 🤲🥰
Gmzgkck_ Duygu8178 inşallah insallah. Kolaylıkla sağlıkla 1 avazda al kucağına pozitif doğum hikayeni bekliyorum 🙂 ne durumdasın kaç dkda bir sancıların