Melliisaa Aaysee_ Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin balım tüm umudunu ve mutluluğunu topla bi erken gebelik testi alıp yap istersen kaset test yanıltabiliyor ama erken gebelik testi al 😇
Aaysee_ Melliisaa önerebileceğin bi marka varmı, kaset test dediğin ne oluyor tam olarak. Ben ilk hamileliğimde test yapmadan direk kanda öğrendim de testler konusunda bilgim yok pek 😇🤭
Melliisaa Aaysee_ benim 1hafta kala coookkk silik cıkmıştı 1 gün kala daha netti ama silikti yine telefon flashıyla görüyordum kan vermiştim 142 çıkmıştı
Gul_se77 Aaysee_ evet silik çıktı adetin yaklasmasini beklemistim 5 6 tane test yapmıştım heycandan hepside silikti
Aaysee_ Melliisaa yani mesela benim adetime bi 10 gün var desek ben bugün test yapsam testte çıkmaz mı yoksa silik mi çıkar
Melliisaa Aaysee_ yumurtanın ne zaman döllendiğini bilemeyiz çıkadabilir denemekten zarar gelmez aşkım dene bazıları şey diyor burada üzüleceksen Yapma ya neden üzüleyim ki bu zamanı ve süreci olan bir şey Sen de bence böyle düşünüyorsan yap yapabildiğin kadar test iki üç günde bir
Melliisaa Aaysee_ hani kısa oluyor ayrı bir çubuğu oluyor biz çişi ona damlatıypruz ya o kaset test uzun oluyo için içine batırıyoruz ya oda erken gebelik testi oluyo hanı uzun böyle çubuk gibi 😂
Aysegulmutlu97 Aaysee_ 3+2 men öğrendim ne göğüs hassasiyetim ne bulantı ne uyku halim bunlar bende 7 haftada başladı tek belirtim doymak bilmiyordum ve kesin hamileyim dedim ilkindede öyle olmuştu sonra beta 30 iken öğrendim ve şuan 12+1 haftalığız
Aaysee_ Aysegulmutlu97 benim çabuk acıkmalarım o yüzden mi acaba ramazan hiç zorlamazdı çünkü beni sürekli yemek istiyorum bide
Aysegulmutlu97 Aaysee_ olabilir tatlım ben vücudumu çok iyi tanıyan biriyim yumurtlama zamanlarımızda biliyordum takip ettiğimden dolayı regl öncesi benim pms dönemimde de çok iştahım artıyordu ama o gün 3 tabak kuru pilav yedim ve doymadım yani düşün ki boyum 180 kg 70 ti kiloluda değilim :) ama acıkıyorum ilk gebeliğimde 30 kg aldım 15 kg direk doğumda gitti geri kalanında verdim 6 ay içerisinde şimdi 12 haftalığım 2 kg aldım bunda daha dikkat etmeye çalışıyorum
Ekinokss Aşırı gaz şikayetim oldu ve bacak çekilmem vardı :D Bide hissediyorsunuz ya kendinizde ki ufak çaplı değişimleri 😌 Bide aşşşşşşşıııırrrıııııııııııı bi iştah artışıııı :D önüme ne glirse hapır hupır yedim ve buzdolabından yedim çıkarmadan ahahahah :D
Aaysee_ Ekinokss bacak çekilmesi tam olarak nasıl oluyor. Benim böyle kasıklarımdan dizlerime kadar tuhaf gıdıklar gibi bi ağrı var 😁
myavocado Aaysee_ ben adetime dört gün kala hamile olduğumu düşünmüştüm, ham idrar testi yaptım hem kan verdim pozitifti. Şüpheniz varsa erken gebelik testi yapın, adetten 6 gün önceye kfar sonuç veriyor.
Aaysee_ Aysegulmutlu97 bende vücudumu tanıyorum spiral vardı çıkarttırmıştım bebek düşündüğümüz için. Adetim de düzenli olduğu için dedim kesin hamile kaldım bi hissediyo insan 🤭
Aaysee_ Melliisaa üzülecek bişey yok bunda ki olursa oğluma kardeş gelecek yaşadığımız bi süreç alışkınız 😁🤭 ben test almaya gideyim
M-Urass_Mom Aaysee_ En güzel göğüslerden anlaşılıyor. Benim yumurtalama günüme kadar göğüslerim şişer sonra regle kadar göğüslerim inmeye başlardı. Baktım ki inmedi hemen şüphelendim daha reglim geçmemişken sonra bir iki gün geçti erken test aldım pozitif çıktı 🥰