Nilnil Merhabalar 10 haftalik hamileyim son 4 gundur midemden cok cnm sikildi surekli gegirme siskinlik gibi sikintilar yasiyorum.Doktorum renni yazdi ancak uzun surelinetki etmiyor .Normalmi gecicek mi bu gunler 😞 ne tavsiye edersiniz?
GkeCanKaran Nilnil bnmde bulantılarım yeni bitti.2 gündür midemde ekşime şişkinlik var seninkisi gibi şuan 12.haftamdayım.doktora gidince sorucam bende.bulantılardan kurtuldum derken bu başladı
Cglozdlk Nilnil Nilnil merhaba,pulset içebilirsin bana doktor verdi hamilelere hiç bi zararı v yan etkisi yok istersen bide onu dene 😊
Denizim Nilnil canim benimde o haftalarim aynen oyleydi 3hafta kadar surdu sonra azaldi,aksam saatlerinde oluyordu benim 3-4 saat surup azaliyordu ,simdi yedigime dikkat etmezsem oluyor 16+2yiz
Cglozdlk GkeCanKaran merhaba mide yanman varsa gaviscon içebilirsin. Bende yanma olayl 6. Ay itibariyle başladı çok rahatsız edici 😢 gaviscon içince kesio. Yine de bi doktoruna danış istersen ☺
nevzatbaskomser GkeCanKaran rica edince yapar bence ya doğurcam nolur falan diyin. Kuaför nasıl yapmıyo hayret bişey
GkeCanKaran Cglozdlk evet midem rahatsız olduğu zaman geceleri rahat uyumak için içtim onu.ozaman bu akşamda içeyim çok teşekkür ederim ☺☺
Nilnil Mide yanmasindan cok siskinlik ve baski hali gegirme olcem siskinlikten 😔 doktor renni yazdi ama ictim 1 saat sonra yine ayni midemde cok baski var 😔
Cglozdlk GkeCanKaran bide hamile değilken ben arada yandığı zaman midem karbonatlı su içerdim o da hemen keserdi. Doktora danıştım karbonatın zararı olur mu diye hiçbir zararının olmadığını söyledi. Bide karbonatlı suyu denersin
Cglozdlk Nilnil ben De mide problemi çok yaşıyorum. Yediğim bişi dokunursa hemen geğirmeye başlıyorum aynı şekilde çok fena 😔 mesela paketli ürünler yememeye dikkat et mümkünse de hiç yeme onlar çok dokunuyor. Kayısı her zaman faydalı özellikle kabızlık sorunu için yemeyi tavsiye ediolar. Eğer kabızlık çekiosan da sana tavsiyem ayva tüketmen lifli olduğu için bağırsağı düzenli çalıştırıyor