gzm_42 Bu hapı akşam attım acayip uyku sersemlik yaptı acaba kendimden mi ki dedim bugün bidaha attım içindeki kağıtı okudum bunlar varmış bende 2.ciyi atmış bulundum korkuyorum bsy olur mu bebeklere diye kullanan var mı 😔
Meryoss gzm_42 17+4um şuan 6 haftalıkken başladı bulantı kusmam halada devam ediyor 6 haftalıkken beri içiyorum tabiki uyku yapıyor ama kullanıyorum ben onu kullanmadigim zaman gün boyu kusuyorum kullandığım için günlük 1 2 oluyor kusmalarim
H-ckerana gzm_42 Ben prilamı bıraktım 18 haftalık hamileyim ama uyku halim hala var ilaçsızda aynıymısım 😀
Aerithma gzm_42 hamileliğimin başında bende kullanmıştım. Bana pek fayda sağlamadı o yüzden uzun süre kullanmadım. Bir de çok uyku yapıyordu. Ama bir zararı yok.
Parlakbrc gzm_42 ben 17.ci haftaya kadar kullandım hatta etkisiz kalıyordu uyku yaptığı için gündüzleri zofer 4 mg içiyordum.
gzm_42 Meryoss ben akşam çok kötü oldum nasıl bı ilaç bu mide bulantımi hafifletti ama mahvetti beni de bebeklere bı zarar olmaz o zaman değil mi
tatlibebegim_ gzm_42 yok günde 4 tanede içilebiliyo doktorum öylede demişti bulantını kesmezse diye şükür benimkini 2 tane arka arkaya içince geçiyodu
Meryoss gzm_42 hayır zararı yok zararı olan biseyi zaten doktorlar aldırmaz diye dusunuyorum sadece yan etki yapabilir ilaç benide progestan çok kotu yapiyodu
gzm_42 H-ckerana hamileyken olur uyku hali ama bu ilacı attıktan 2 saat sonra perişan oldum kalbin çarptım elim ayağım tutmadı kafamı koyduğum gibi uyumuşum bu yüzden çok korktum
gzm_42 Aerithma teşekkür ederim canım evet çok uyku yapıyormuş içim biraz rahatladı ama kafamda da ağrı oldu gece ondan mı değil mi bilmiyorum bide ben beyinden tümörden oldum fazla ilaç almaktan da korkuyorum bilmiyorum Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz Allah’a emanetiz inşaallah
Zseda Meryoss ağızdan mi alıyordunuz? Ağızdan alınca yan etkisi oluyormus,vajinal kullanınca daha iyiymis
Zseda gzm_42 4 taneye kadar icebiliyorsunuz. Ben kusmaktan duramadigim için bir süre 4 tane kullanmak zorunda kaldim. Ama evet saglam uyku yapiyordu. İçtikten sonra bi 8 saat kadar uykulu geçiyor diye biliyorum
gzm_42 Zseda ooo siz baya çok iciyormussunuz ben 1 taneyle boyleysem 4 tane atsam yatakta develenemem bile uyuycam diye😂
Meryoss Zseda evet ağızdan aliyodum yeni bıraktım daha önce düşüğüm olmuştu tekbir amaçlı kullandirmisti doktorum
Enfal_06 gzm_42 kız ne olacak gece yatmadan 2 tane içiyorum her akşam doktorum günde 4 kadar içebilirsin demişti hamilelere göre bi ilaç doktor dan iyi mi bilicez
gzm_42 Enfal_06 estağfurullah tabiki okumuş insanlar bilirler ama benim hastalığımda olunca her konuda tereddüt ettim o yüzden sormak istedim canım doğrudur haklısınız
btytgy gzm_42 gece yatmadan 2 tane iciyodum 6 haftadan itibaren baya bi süremkullamdım zaten hamileler için yapılmış bi ilaç. Bi yerden sonra bünye alışınca prilam da kesmiyor bulantıyı sonra bıraktım zaten bulantım da kalmadı şükür