Nghndikme Edirne devlette doğum yapan var mı yatış süreci nasıl geçti takipli olduğunuz doktor mu geliyor dogumunuza refakatçi eşiniz kalabiliyor mu
ggmom Nghndikme orası bebek dostu hastane anne bebek oteli diye geçiyor odaları normal olacaksa oda veriyorlar sana istediğin şekilde doğum sürecini geçiriyorsun ebeler çok iyi
Nghndikme ggmom 2. Gebeliğim ilkinde normal oldu bunu da normal için bekleyeceğim normal doğumlara mı özel oda istenebiliyo
ggmom Nghndikme evet hastaneye gidin bakın isterseniz zemin katta gebelik okulunda nur uymur ebe var çok tatlı ilgili bir kadın size bilgi verir
Nghndikme ggmom ulviye hanıma ve detaylı ultrason için gittim hastaneye ilk bebeğim de de özel de doğum oldu ama doğum dan hemen sonra yoğun bakım süreci oldu devlete geçti bebeğim ben özel de kaldım onu alirkende az çok biliyorum hastaneyi de
ggmom Nghndikme eşiniz olabiliyor diye biliyorum degismediyse sonuçta biz de ailece memuruz kimsem yoksa eşimden başka kim kalacak
Nghndikme ggmom sanırım değişmiş yani doktora muayene için gittiğimde bile eşleri koridora dahi almıyorlar
ggmom Nghndikme muayenede öyle devlette ama refakatçilik ayrı muayeneye gidince doktora sorun isterseniz Ulviye hanım da şuan orda en iyi doktor :)