Mommya Sabah namazından sonra ağrıdan zor uyudum tam bir adet sancısı gibiydi ama daha fenaydı resmen göbeğimin üstüne yattım da öyle bastırdım ağrıyı bu normal mi sizlerde de böyle olmuş muydu? Ekstra olarak ishal ve çok fazla gaz var.
Fatma_ecem4 Mommya bende de oluyor adet sancısı gibi düşük tehlikem var korkuyorum bende bol bol dinlenin progestan kullanıyorsanız oda İshal yapiyor
ezgi-esk Benimde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Ayrıca normalden çok daha fazla tuvalete çıkıyorum ishal diyecek kadar olmasada ona yakın. Benimde aşırı gaz var. Galiba normal:) Ben 5+3 teyim sizinki ne kadar oldu?
Mommya ezgi-esk Valla benimki var mı daha haberim yok 😅 bugün gecikmenin 2. Günü test de yapmadım eğer daha olmazsam yarın sabah kan vereyim dedi
EzgiMese Benim de aynı çok şiddetli sancım var adetim geciktiği günden bu yana ben de gece uykudan uyanıyorum ağrılarım yüzünden haftam 7+1 , doktorum normal bebeğin kesesi büyüyor bebek yerleşiyor olduğu için oluyor dedi
dogurangaplumba Mommya Canım ishalin çoksa ve sık sık tuvalete gidiyorsan huzursuz bagırsak sendromuda olabilir uykudan uyandırır mahveder doktor bana tedavisi yok demişti 15 günde azalarak geçti
Mommya dogurangaplumba evet biliyorum ama başka test yok diye onu yaptım 😅🤭 artık yarın sabah ilk idrarla yaparım
dogurangaplumba Mommya Varsa bile negatif çikar ama huzursuz bağırsak sendromunu yaşıyorsanız dikkat edin kendinize bol bol sıvı alın
Mommya dogurangaplumba Yok öyle bir ağrı değil ben zaten adet döneminde ishal olurum ama çok şiddetli bir ishal değil çok şükür ki