YeniGelinMeselesi Hep görüyordum bu başlığı bir gün nasip olur mu derken çok şükür bugünü gördük kızımla,inşallah poziitf doğum hikayesi de yazabilirim 😌🫶🏻 Tüm bebiş bekleyen annelerim kolaylıkla kavuşun inşallah🙏🏼💜
YeniGelinMeselesi snowglobe Amiiin amin rabbim bu mutluluğu heyecanı herkese tattırsın cennet meyvelerimize kavuştursun🥹💜
YeniGelinMeselesi Dlar rabbim sağlıkla kavuştursun zaman çok hızlı geçiyor daha dün susam kadardı öğrendiğimizde şimdi ise içimde dans eden bir balık adeta🥹
YeniGelinMeselesi Melliisaa bu sene kız senesi galiba etrafımda da hep kız var 😅😌 maşallah demekki doğumlarımız aynı günlere denk gelicek☺️
Melliisaa YeniGelinMeselesi kırklarımız kavuşur Temmuz’un ilk haftası haziranın sonu dediler bize hangi hastane takiplisiniz acaba😇
YeniGelinMeselesi Melliisaa bana da öyle 4 temmuz dendi ama bebiş haziran sonu gelir diye bekliyoruz 🤭 balıkesirdeyim ben bandırma devlette takipliyim siz:)
Melliisaa YeniGelinMeselesi Ben de maalesef İstanbul’dayım hiç güzel hastane yok ama Çapa’ya gideceğim İstanbul Üniversitesi duymuşsunuzdur belki bugüne kadar Adam akıllı bir doktorum hiç olmadı
YeniGelinMeselesi Melliisaa çam sakura dan memnunlar ama istanbul hakkında bilgim yok maalesef inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz gerçekten doktor çok önemli bunu hamile kalınca daha iyi anladım 🙏🏼