Asu_moi dünyanın en paranoyak,en manyak annesi olabilirim. Gebe kalana kadar test yapardım.çift çizgiyi gördüm inanamadım 10 tane falan test yaptım. Emin olunca doktora gittim kese gözükmedi bir hafta depresyona girdim. Kese göründü bu sefer bebek yoktu bir hafta da öyle bekledim. Kalp atışı olacak mı bebek gözükecek mi diye. Her şey normal ilerdi 9.haftamda lekelenmem oldu 12.ci haftaya kadar. O bitti ikili taraması dörtlü taramasını bekledim. Onlar da güzel geçti bu sefer acaba kalbi atıyor mu acaba iyi mi diye her gün düşündüm. Hiç belirtim yoktu bulantı vs bu yüzden endişe ettim hep. Ağrım olunca ağrım var diye panikledim,ağrım olmayınca niye birden kesildi diye. Böyle böyle giderken üstüne grip oldum serumlar yedim bebek için endişelendim hep. Bunları da atlattım hareketlerini hissetmeye başlayınca bir nebze rahatladım. Peki bu sefer ne oldu😂 hareketlerini hissetmediğim günler paranoyaklıktan neler neleri düşündüm. Sonra detaylı korkusu derken 23 haftalık oldum. Ama ömrümden de 23 yıl gitti😂 haftaya tetanoz aşım var ve gebelik şekeri ölçümü olacak şimdi bu ikisinin telaşı başladı. Sonrasında da doğum korkusu ya da acaba erken doğurur muyum endişesi gelecek kesin. Doğduğu an bitti diye çığlık atmak istiyorum vallahi😂😂