Busenazzzzzz Merhaba arkadaşlar. Benimle başından beri ilgilenen doktoruma hediye almak istiyorum. Sizce ne olabilir. Ne alabilirim ? Bütün önerilere açığım. Bu arada doktor da kadın 🍓
Yeldan Busenazzzzzz güzel saksı çiçeği hediye edebilirsiniz. Ya da hediyelik kutu çikolata olabilir. Veya adına özel bardak kalem ajanda seti. Bunların hepsi her yerde var kolay temin edebilirsiniz ve binbir seçenekliler 🥰
Daisyy000 Busenazzzzzz Doktorunuzun sevdiği şeylere yönelin mesela benimki biraz tontiş bir adamdı, iyi bi yerden güzel bir baklava yaptırdım,bide saksıda canlı ağaç aldım,odasına koyması için,çok sevindi 🤩
denizalismom Busenazzzzzz bende almayı düşünüyorum. Mesela benim doktorum dağ yürüyüşlerine falan gidiyor o yüzden termos almayı düşünüyorum. Sizin doktorun da böyle sevdiği yaptığı aktiviteler varsa oradan yola çıkarak bir hediye alabilirsiniz 🌸
Busenazzzzzz Yeldan bunlardan ziyade daha farklı bir şey istiyorum. Gerçi doktorlar için em gerekli şeylerden belki ama böyle her kullandığında bizi hatırlamasını da çok isterim 🥲💗
Busenazzzzzz Daisyy000 ayy benim doktorum çok güleç bir kadın. Ve minyon tipli. Ne sever onu da bilmem. Hamilelik döneminde öyle şeyler götürmüştüm aslında 🥲🥲
Daisyy000 Busenazzzzzz El yapımı seramik tabak veya bardaklar oluyor ben çok beğeniyorum düşünebilirsiniz bence 🌿
Azra8Engin Busenazzzzzz kadın doktora seçenek yok erkek doktora giden ben ne yapayım🙈 üstelik çok memnunum Allah razı olsun Çanta Parfüm Dekoratif ürünler Gömlek Çiçek Kahve termosu Bileklik Kolye Saat