YesimAykut Kızlar adetime 2 gün var erken gebelik elimde yoktu bunu yaptım böyle çıktı siz görüyor musunuz
9000 YesimAykut bence var gibi kuzum benim adetime 3 gün var benim de sana göre birazcık daha koyu atarım istersen bende resmini birde kuzucum testin markası ne acaba
Firstpreg YesimAykut Siz en yakın zamanda erken gebelik testi alıp yapın, daha kesin sonuç alırsınız. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🥰
YesimAykut fLzz3 testlere güvenemiyorum nedense, bugün de kan verecektim vazgeçtim, keşke verseydim diyorum şimdi de, koyulaşırsa vereyim en iyisi teşekkür ederim😌
YesimAykut Esra1965 teşekkür ederim biraz beklenmedik bişey bizim çocuğumuz olmuyordu tüp bebek deneyecektim, inşallah vardır koyulaşır testlerim umarım🙂
Esra1965 YesimAykut 2.5yıl bekledim bende olmadı çok doktor gezdim bi problemin yok eşin muayene olsun dediler. Eşim de gitmedi şans eseri gebe kaldım 6 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Kürtajdan 40 gün sonra yine hamile kaldım. Rabbim izin verirse herşey anında olur sen içini ferah tut. Ben de asla anne olamayacağım diye ağlardım. Şuan 6.ayın içindeyiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah ❤️🐣
YesimAykut 9000 freely marka test canım, inşallah vardır çoook istenilen bir bebek😌 akşama erken gebelik yapmayı düşünüyorum daha iyi olacak sanki
YesimAykut 9000 olur atarsan sevinirim silik Çıkınca şaşırdım pek de güvenemiyorum burada görüyorum silik çıkıp negatif olan çok oluyor
9000 YesimAykut ben 2 gün önce yaptım kaset test hiç bir şey yoktu bugün yaptım silik var bende çok ümitlenmek istemiyorum ama daha önceden de olsa çıkardı diye düşünüyorum
9000 Ecexxxxxx ay hala içimde bir şüphe var acaba kanda negatif çıkar mı diye düşünüyorum bilmiyorum ki bi yandan da eğer niye diğer teste çıkmadı bunda var diyorum bilmiyorum ki ya
Ecexxxxxx 9000 diğer test ne canım belki bozuktur bir kaç tane yap o zaman için rahatlar biz aynı gün çatlatma yapmıştık ben hala test yapmadım ama seni görünce heyecanlanıyorum dünden geceden sonra bende de belirtiler başladı gibi ikimiz pozitif haber alalım inşallah
9000 Ecexxxxxx aynı marka kuzum İkiside sadece 1 test kaldı onu da yarın sabaha saklıyorum bakalım koyulma olacak mı diye