Melodimm
İlk bebeğimi 2018 de 5. Aylık hamileyken, rahim ağzı yetmezliği olduğu için doğurdum. Doktorum belki bi ihtimal yaşar diye sezeryanla aldı. ama akciğerleri hiç gelişmediği için yaşamadı. Ben o gün doğum ağrısı çekmiştim ki acı eşiğim çok düşüktür. Ama ben normal doğum yapabilirmişim dedim.
Facebook tan ssvd gurubu buldum araştırmaya başladım. Yurtdışı yurt içi her şeyi okudum baktım araştırdım.
Bu arada benim doktorum ssvd yaptırıyordu onunla konuşmaya başladım. İstersen yapabilirsin, dikişlerinin üzerinden 2 sene geçtikten sonra başarabilirsin dedi. Ya dikişlerin üstüne bir buçuk sene geçsin hamile kal zaten 9 ayda geçmiş olacak ya da 2 seneyi tamamla ondan sonra hamile kal dedi.
Ben de kendime inandım. Dikişlerimin üstünden 26 ay geçtikten sonra hamile kaldım. +9 ay da geçmiş oldu.
2021′in Mayıs ayında 3580 gr olarak bebeğimi doğurdum. 💪🏼😎
Kendime o kadar inandım bebeğime o kadar inandım ki ve o kadar çok kendime gaz verdim ki bir doğum koçuna ihtiyacım olmadı.
Sabah 11.00′de sancım tuttu zaten bir haftadır squat yürüyüş merdiven çıkma yapıyordum hurma yiyordum.
Evde yürümeye devam ettim kaç adım attığımı ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum doktorumla konuştum sancıların 5 dakikaya bir indiğinde gel dedi.
Bu arada çok fazla tuvalete gidiyordum doktorumun tekrar aradım üç buçukta kliniğe gittim. Çünkü belki suyun geliyordur dedi bakalım gel dedi.
Banyo mu yaptın elbisemi giydim makyajımı yaptım ve kliniğe gittim 8 santim açıklığım vardı Bodrum Acıbadem’e gittik 16.30′da doğuma girdim 17.58′de normal doğum olarak Bebeğimi kucağıma aldım. ❤
Çok mükemmel bir duyguydu Çünkü yürüyerek o doğumhaneden ve o hastaneden çıktım.
Emin olun Çok fazla inanmayan, kendi doktoruma güvenmeyen nasıl olacak yapamazsın diyen o kadar fazla insan vardı ki Ben hiçbirine inanmadım ve kulaklarımı tamamen tıkadım.
Sonuç ben başardım 🥲