1palyaco miranmiran1306 gebe olduğumu öğrendikten sonra rüyamda hep oğlum olduğunu görüyordum , oğlum olacak 🥹🌸
Leylaaa_46 miranmiran1306 Kızımda görmüştüm kızım oldu . Bunda erkek bebek gördüm bunuda erkek hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin yeter
Caglab miranmiran1306 ilk hamileliğimde erkek bebek gördüm kızım oldu.bunda da kızımın bebekliğini gördüm.ama cinsiyetimiz belli değil henüz.göreceğiz
paradise35 miranmiran1306 rüyamda hep kız bebek görürdüm ama erkek diye hissediyordum sonuç olarak oğlum olacak
Yaprakdokumuseverr miranmiran1306 Ben rüyada şak diye pipisini gördüm sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğimde de cidden kocaman bi pipi gördük 😆
Cansu123_ miranmiran1306 bekarkende erkek bebek görüyordum hamileliğimdede erkek gördüm ve erkek 🙈❤️ hatta sezaryanla dogum yaptıgım anları bile rüyamda gördüm 🙈
Lyhsce3386 miranmiran1306 rüyamda pipisine kadar gördüm hatta isminide gördüm ve oğlum olacak nasipse inşallah 💙
sallyt benimde rüyamda bebeğimin altını değiştirmem için bebeği bana uzatıyolardı o sırada gördüm cinsiyetini kızdı, gerçekten kızım oluyo🙈 annem de bana hamileyken rüyasında kızı olacağını görmüş