Selam kızlar .
Hamileliği sevemeyip hemen doğurmak isteyen biri olarak buraya doğum hikayemi yazmayı çok beklemiştim . 38+2 de sabah pijamam ıslak halde uyandım oturduğum zaman koltuğa geçmişti wc ye gittiğimde sümüksü kanlı bi akıntı vardı ve 5 dk sonra peçeteye kahverengi rengi nişan geldiğini gördüm suyum yavaş yavaş sızıyordu doktoruma yazdım acile git suyuna baksınlar bana haber verin dedi pazar günü olduğu için . Acile gittik bebeğim suyunun 2 cebi boşalmış suyun geliyo deyip yatış yaptılar. Çatı muayenesi yaptıklarında daha rahmim aşşa inmemişti doğuma asla hazır değildi vücudum suni sancı takıldı yarıya kadar gelmesine nst de sancı gözükmesine rağmen bende hiç bi sancı olmadı doktorum 24 saat vaktimiz var normal doğuma şans verelim deyip kendi sancımı bekletti bütün gece ama sadece bel ağrısı ve hafif adet sancısı gibi bi ağrı vardı . Sabah 6 da fitil koydular açılmam olsun ağrılarım başlasın diye öğlen 12 ye kadar vakit vermiştik normal doğuma ama suyum azaldığı için ve asla sancı ve açılma olmadığı için sabah 8 buçukta sezaryene alındım yarım saatte herşey tamamdı bebeğimi kucağıma verdiler sütüm zaten hep geliyordu arada ucunu sıkıyordum ☺️ hiç bi sorun yaşamadık çok şükür ağrısız acısız mis gibi geçti allah hepinize nasip etsin inşallah 🙏❤️