cakebabe Nurcann111 2 günde iki katı artış olması gerekir ama siz hem 1 hafta arayala vermişsiniz hemde farklı hastanelerde vermişsiniz o yüzden sağlıklı mı artmış net bişey söylenmez ama keseyi görürsünüz artık
busaslan Nurcann111 1 hafta araya göre bence gayet normal farklı hastanelerde versenizde artış düzenli gözüküyor keseyi görebilirsiniz bence bu betayla
Nurcann111 busaslan yaaa insaallah oyledir modum düştü inanki hayirlisiyla yarin guzel haberler alirim insaallah
busaslan Nurcann111 canınızı sıkmayın değer düşük bir değer değil artış az olmuş gibi gözükmüyor güzel düşünün güzel şeyler olsun inşallah 🙏🏼
Pamuk Nurcann111 Artış aşırı iyi yani 2 kere hesapladım.Normalin üzerinde artmis hatta.3 hamilelik geçirdim hiç böyle çok artmamisti.Tam 2 katı artardi.
Nurcann111 Pamuk yaaa 🌼🌼🌼 çok tesekkur ederim inanki iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacim varki çok çok teşekkür ederim 🙏🙏
Pamuk Nurcann111 Rica ederim.Iyi bilirim 13 sene kadar bekledim🥹Hayirli güzel haberler alırsın inşallah.
Nurcann111 Pamuk bende 13 senedir bekliyorum 🥺🥺 8 aylik bebegimi karnimda kaybettim ondan sonra birdaha hamile kalamadim .. 2 aşılama 2 tüp bebek sonucu simdi hamileyim 11 yil sonra tekrar hamile kaldim🌼