Nur_Keles 34.Haftaya giriş yaptım ama asla uyuyamıyorum :( Ayakta olanlar gelin sarılalım, artık sinirlerim bozuldu bu durumdan😅
esnyz14 Nur_Keles Çiçeğim oturarak uyu. Ayakta uyu. Bir şekil uyu. Depolayın uykuları. Sonrasında ihtiyaç oluyor😂😂
Cakoli Nur_Keles 36+6 dayım yaklaşık bir haftadır yarasa gibi geceleri hep ayaktayım😀 hayır bi de gereksiz bi şekilde enerjiğim
Aerithma Nur_Keles ben gün içinde de uyuyamıyorum pek. Bebiş doğduğunda da uyku olmayacak. Ona ön hazırlık herhalde bu durum😅
Nur_Keles İki buçuk yaşındaki oğlumdan baya baya antremanlıyım. Gelen gideni aratır derler🤣 İki numaramda erkek. Derin, düşünceler içindeyim hahahahaha😂😂 saglıklı olsunlar tabi de gerisi halledilir, uykusuzluktan ölünmüyormuş, yaşandı 😁 @Aerithma
Aerithma Nur_Keles bu benim ilk hamileliğim. Yeğenlerime bakmışlığım var ama bu farklı tabi. Şimdiden alıştım uykusuzluğa. 🙂🥲
Nur_Keles @esnyz14 şimdi ne kadar uyusakta o zaman yine gelecek uykumuz. Keşke dediğin gibi depolansada fullesek😀
esnyz14 Nur_Keles Ahhh keşke o zaman şu an benim depo full olurdu. Şimdi tam kafayı koyacağım geri kalkıyorum jahahsh. Şaka bir yana son haftalar çok zor oluyor Rabbim hepinize sabrını versin inşallah 🌸
Cakoli Nur_Keles valla ne heyecanı bilmiyorum ama bu sefer de uykusuzluktan gündüz boş boş bakıyorum etrafa. Annelik delilikmiş ama yine de çok güzel, allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏
OYKUmom Nur_Keles 35+5 bende uyuyamıyorumm gece olunca resmen sağa sola dönmekten yatmaktan sıkılıyorum .gündüzde uykudan gözüm açılmıyor 4 yaşındaki bebem dk başı tepemde uyuma diye iyice kafam aptallaşıyor