Ladyys Kızlar yemin ederim gözüm şaşı oldu teste bakıyorum diyorum negatif sonra dikkatli bakıyorum hayaletin hayaleti bir çizgi var gibi bat a 4 gün var vallahi deliricem ya
haticekorkutt Ladyys canım bence yok gibi. Adet tarihinden 4 5 gün sonra tekrar yap. Bende aynı bu şekilde görür gibi olup heyecanlaniyordum kanda da 2 kez negatif görmüştüm. Adetimden 7 gün geçti şuan ve cuma günü HCG 45 bugün ise 185 e yükselmişti 🙂 umarım seninde vardır 🥰
Ladyys haticekorkutt ay ne zor ya bu bekleyiş 😩😩 erken test yapmış mıydınız adetten önce? Gerçi kanda bile negatif görmüşsünüz böyle hikayeler duyunca da umutlanıyorum 😅
Ladyys Papatyaseven34 siyah beyszds daha belli dicem de deli gibi hissediyorum kendimi 🤣 ay insan isteyince her şeyi görüyor tabii büyük ihtimalle yoktur ya dışarıdan bir göz daha net söyler
haticekorkutt Ladyys o kadar çok test yaptım ki anlatamam. Kasetlerde sürekli silik çizgi çıkıyordu 20 dk sonra falan ama erken gebelik testlerinde hep negatif çıkıyordu. Kanda da negatif görünce dedim tamam artık yok kadın doğuma randevu alicam. Gideceğim sabah erken gebelik testi yapmıştım ve pozitif görünce şaşırdımm yani hâlâ umut var biraz daha beklemelisin 🥰
Ladyys haticekorkutt aaay şaka gibi ya resmen süprizin böylesi maşallah 😍😍😍 belirtileriniz var mıydı peki?
haticekorkutt Ladyys göğüs ağrım ,uçlarda kahverengilesme, beyaz pütürlü noktalar ve kasık ağrım çok fazlaydı 🤭 bir de beyaz akıntı başlamıştı. Ben hep hissediyordum zaten ama kanda negatif görünce umudum kesilmişti. Ama çok şükür bir mucize oldu 🤭
Ladyys haticekorkutt vallahi bu belirtiler bende de var bide ağzımın tadı bi garip bilmiyorum ya😩😩 biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğim bakalım kısmet
gamzosgamzos Ladyys ayyy inanın aynı yollardan bende geçtim bır test yapardım 20 tane efekt ile bakardım adetime 1 hafta kala test yapmaya başlardım en son 100lu gebelik testi sipariş etmiştim kaybettigim bebeğime 11 ay sonra büyük kızımada kürtajdan 7 ay sonra hamile kaldım çok şükür Rabbime şimdi iki kızım var 🙂 Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşaAllah 🤲🥰