Zeynepkrkytlli Karakedi aynıyız🌸 Nasıl gidiyor sizin Temizlik kiyafet yıkama ütüleme filan yaptınız mı
Zeynepkrkytlli Sabihagny benim de 71 sizin nasıl gidiyor Temizlik kiyafet yıkama ütüleme filan yaptınız mı ☺️
Sabihagny Zeynepkrkytlli ben çok bişey almadım birkaç elbise ve bebek şampuan deterjanı filan aldım ama baya eksiklerim var
Tugcedora Zeynepkrkytlli benimde 78 kıyafetleri falan yıkanmadı erken mi yapsam bilemedim oğlumda 33 ken falan yaptım diye hatırlıyorum
Zeliha0707 Zeynepkrkytlli ay benimde atarsa 76 ama sezeryan düşünüyorum o yüzden daha erken atabilir 😂
BirAskMasali1323 DilekBodurr Atarsa 217 😅daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim daha çok gidecek yolumuz vaaarr🎶🎶
DilekBodurr BirAskMasali1323 aynen öyle canım daha uzunca bi yolumuz var. Güzel hamileliklerimiz olsun. 💖
Ecelina2020 Minkkelebekk aynıyız nasıl gidiyor hamileliginiz şikayetleriniz devammi bebek hareketleri falan nasıl 🥰
Minkkelebekk Ecelina2020 çok şükür güzel gidiyor ufak tefek hamilelik şikayetleri oluyor sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil🥰 bebiş hareketleri bazen çok kuduruk bazen çok sakin sizin nasıl 🌸💕
Ecelina2020 Minkkelebekk valla aynı suanlk güzel baklm arada dediğiniz gibi ufak tefek oluyo şikayetler haraketleri de akşama doğru sanki daha haraketli ama daha çok kuvvetli degl haraketleri🥰
Zeynepkrkytlli Sabihagny eksik bizim de çok da sanırım kıyafet tamam Çok bı şey almadım bende zaten çabuk buyuyo diye Önce kıyafetleriyle deterjanı aldık ki yıkayalım utuleyelim Diğer ihtiyaçları önümüzdeki 2ayda almayı dusunuyoruz