Rabiul Kız 42 hafta dile kolay persembe kınaya giderken doktordan kaçıyorum bayadır gel acilde nst çekileyim dedim eşime gittik sancı filan yok kendi doktorum denk geldi şansıma tükureyim dedim beklemiyorum pazartesi sezaryenin var dedi ben onu duydum zaten mahvoldum cuma günü nişan geldi doktora gittik nst de sancı çıktı ben doktorun yanımdan koşarak çıktım aşkımm doğuruyorum diye hadi len doğurcak insan koşarmı diyor ama millet şaşkın cumarteside düğün var benim çocuk sezaryen korkusundan mı yoksa düğün meraklısı olduğundan mıdır nedir cumartesi geldi doktorum o gün hastanedeymiş korkudan mi doğurdun dedi olabilir dedim çok komikti benim doğumum ya millet ağrıdan mı şımarıklıktan mıdır nedir bağırıyor ben susun ya uyucam diyordum lavman yapıldı yemek yemem yasaktı yemek getirenlere yalvarıyordum abla nolur 1 lokma ver hiç mi vicdanın yok allah seni açlıkla sınamasın dedim gerçekten o an açlıktan ağlıyordum ama sonradan çok gülüyoruz o halime eşim beni sancı çekiyor sanarken ben doğumdan sonra ne yesem diye mesaj atıyordum ona 🤣🤣🤣🤣🤣