OnlyBaby Adetm yarın bitiyor.. yumurtlama olunca bırakmak gerekiyomuş sanırım siz kaç gün yaptınız? 1 hafta yapsam yeterli olurmu? Sahurda içerim bi heralde iki kere içebilir miyim bilmiyorum. Ovülasyon takibiyle mi içsem? Bi postta okudum korun şlk ay diyolardı neden acaba?
Oeoeoep OnlyBaby bunu bende anlayamadım çikolata kisti için 21 gün demişti saraçoğlu 15 gün dediğide var , yumurtlama dönemine denk geliyor hertülü hocayı dinlersek
miniiiikfasulye OnlyBaby Herhangi bir rahatsızliginiz varmı yoksa enfeksiyon için mi içiyorsunuz Bide ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz ?
SiriusAb OnlyBaby Canım ben 14 gün yaptım. Bebek oluşursa düşüğe sebep olabileceğınden, yumurtlamadan sonra bırakmak lazım. Ovulasyon testiyle takip edip , pik olduğunda içmeyi bırakabilirsin. Rahmin içini temizliyormuş ara ara yapmak lazımmış.
Nrsh_3355 OnlyBaby ben saraçoğlunun havuç incir kürünü yaptım sonra da hacamat yaptırdım canım diğer ay hamile kaldım
OnlyBaby Oeoeoep evet gerçi benim belli olmuyor hatta hiç takip etmedim doktor etmişti bi kere geç yumurtluyodum
Oeoeoep OnlyBaby bende öle denildiği gibi 14. Gün falan olmuyo bende yılların tecrübesi o gelen akıntıdan anlıyorum o döngüde olduğnu belli ediyor
Oeoeoep OnlyBaby az önce aynısını düşünüp sana sorayım diye girdim sen sormuşsun😂 bendede kist var işte bilmiyorum ne zaman başlicağmı ben daha önce geçen ay yaptım işte 13 gün falan ramazandan dolayı bıraktım bayramda kardeşimin yanına gidicem bi süre ordayken içerim hem gebelik oluşurmu düşermi gibi endişem olmaz eşim ameliyat oldu varikoselden hiç yoktan bide benim kist çıktı tüp bebek yüzünden neyse uzadı
SiriusAb OnlyBaby Yani 1 hafta az gibi , benim doktorum dedi 15 gün yap diye. Bende de pcos var , düzensiz yumurtlama olduğu için, ovulasyonla takip etmiştim.
OnlyBaby Oeoeoep innovita ovülasyon testiyle takip edicem bakalım ne olucak.. içeyim ya bence yarın başlayayım iftarda😅