_cansu Merhaba anneler 15. Haftada kafada koroid pleksus kisti göründü ama bununla birlikte başka bir problem yok başına gelen var mı
UralYlmz _cansu ikiz gebeyim erkek olan bebegimde vardı başka bir problem yoktu tek başına bir risk oluşturmuyormus daha sonraki haftalarda geçmişti zaten endişe etme geçer inşallah ☺️
Mihrapozkann _cansu 18 haftada perinatoloji gördü 28 haftaya kadar geçiyor genellikle dendi 20 haftada detaylı da geçmişti çok şükür
Mihrapozkann _cansu 18 haftada perinatoloji gördü 28 haftaya kadar geçiyor genellikle dendi 20 haftada detaylı da geçmişti çok şükür
senaall Bana da doktor söyledi 16. Haftada çok da önemsemedi ama benim aklımdan çıkmıyor şu an içim içimi yiyor
_cansu Bende bugün öğrendim normal 28. Haftaya kadar geçiyomuş genelde çıkıyo ama takılıcak bi şey değil dedi sabredemiyorum tabi🥹
senaall _cansu ikili test normaldi fetal dna yaptırdım onda da bişey çıkmadı çok şükür inşallah sağlıcakla gelsin bebelerimiz 🙏
Sevcan62 _cansu arkadaşımın bebeğinde vardı geçti stres yapmayın önemli bir şey olsa doktor söylerdi 😊
Melliisaa _cansu rica ederim beyin gelişimi hızla tamamlandığı için ortaya çıkıyormuş ama bu kistle doğan bebek yokmuş 😇 korkma dua et 🥰
_cansu Melliisaa çok şükür zaten bize bugün şok yaşattı cinsiyet partisine kadar yaptık kız diye biliyorduk erkekmiş bi de bu çıkınca neye şaşıralım anlamadık😅
Melliisaa _cansu neeee eeee😂😂😂😂 bize detaylıdan önce 19 haftada kız dediler detaylıda dahil 25 haftaya kadar olan hiç bir ultrason da kendini göstermedi şuan bunu bana söylemen hiç iyi olmadı bacım 😂