Happymoomtugce 3 ayın bitmesine 10 gün kala doktor yüzde 80 erkek dedi aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar ?🙂))
NaimeYilmaz Happymoomtugce 15.haftamdaym erkek gibi ama en dogrusunu 20’lu haftalarsa sölerim dedi %80 emın olmak ıcın az bence %99 demelı en azından onada daha var sanırm
CaglaErturk Happymoomtugce ben aynı durumdayım doktor %70 erkek dedi , 14 haftalıkken gelin kesinleştirelim dedi , bakalım artık 😊
GkeCanKaran Happymoomtugce bnmde 10.haftamda erkeğe bnziyor dedi kesin degl ama dedi.2 hafta snra randevum şuan 12 haftalığım.hayırlısı olsun herkes için.
Rukiyee 15+6 günlükken erkek dedi çıkıntısını bile gösterdi ama sen yinede hazırlık yapma tekrar bakalım dedi 19 haftalıkken yine erkek dedi 👶🏻 Pazartesi detaylı ultrasonum var bakalım ne net olarak öğrenirim inşallah 😊
Buseataloluk Cinsiyet değiştirmiyo bebekler aslında. Doktorlar yanılıyor bence. Yüzdelik hesaplarla konuşmasalar bukadar insanın aklı karışmıcak. Benim doktorum 16. Haftadan önce söylemedi.
Selime444 Ben 15 gün sonra gidicem cinsiyet belli olur inşallah devlet hastanesınde söylemiyorlar diyorlar doğrumu acaba 😔
Happymoomtugce Ben 11 haftamdaym oluşmuş gördüm net 10o/80 erkek dedi erkek bebek erken belli eder dedi bende çok şaşırdım Rabbim bizlere bağışlasın 🙏💕
Happymoomtugce Oziss merhaba , belim ağrıyordu onun harici hic bir şikayetim yoktu , birde karnım erken belirdi : )
Bgmmclk Sanki herkesin erkek hayırlı olsun darısı bize bizde en yakın zamanda öğrenelim ins 🙏🏻 10 haftalık benimkide 🙏🏻
gizemgnll Happymoomtugce bana 13+1 de kesin erkek dedi 😊 hala da erkek bakalım benxe yinede 20nci haftayı bekliyorum. Ben daha bi kibrit çöpü almadan hediyeler geldi oğlusuma ama brn beklemekte ısrarlıyım 😊😊