gdaslik umrumdadegil spor ve beslenme. Temiz beslenin sporla da destekleyin memeler de vücudunuzun diğer yerleri de çok güzel toparlar.
lena1234 İki tane ufak dumbell al canım yoksa su şilelrini yarım lştrelikmtaşla doldur onlarla spor yap, fındık yağı ile maasaj yap
lena1234 umrumdadegil bi de canım BOL BOL SU İÇ. Su çok önemli göğüslerini her zaman yukarı doğru masaj yap, sütyeni yüksekte tut, banyoda beyaz sabunla yıka( hacı şakir gibi) , yine banyodan çıkmadan soğuk su tut
lena1234 umrumdadegil ameliyatlık durumdaysa ameliyataız düzelmez ama baya bi ilerleme gösterir özellikle göğüs çalışırsanız baya toplae sonuçta kas
Sdarven umrumdadegil aynen gogus her turlu sarkiyo ozellikle 2 2 bucuk yasina kadar emzirirsen. 72 kilo ile doğuma gittim 2 ay sonra 56 ya dustum. Güncel kilom 54 du şuan 8 haftalık hamileyim 57 oldum yine
Kahverengi umrumdadegil bu ikinci gebeliğim valla göbeğime değiyor bide emmeye başlayınca dizime kadar değer herhalde 😒meme estetiği olucam kafaya koydum mayalı hamur gibi bu ne bide kilolu biride değilim kötü duruyor sütyenin desteği bir yere kadar
elmaelmaelma Kahverengi siz dikleştirme mi düşünüyorsunuz sadece? Acaba tekrar doğum durumunda emzirmek mümkün oluyor mu dikleştirmeden sonra? Küçültme olunca süt kanalları da gidiyormuş diye biliyorum da sadece dikleştirmeyi bilemiyorum.
myangelson umrumdadegil ben çok fazla yapamadım biraz fayda gördüm 😅 genelde kilo verme ve karın ağırlıklı çalışıyorum o yüzden onlara sıra gelmedi henüz çok video var göğüs sıkılaştırmak için falan ben 2 hafta falan yaptım biraz faydası oldu ama sonra bıraktım 😅