Bsra3456 Arkadaşlar şuan hastaneden yazıyorum size suyum geldi kanamayla beraber şuan bekletiyorlar doğuma alacaklar çok endişeleniyrm çok küçük
Minikkimyager Bsra3456 rabbim yardımcınız olsun sağlıkla doğsun dogurun inşallah bizi de bilgilendirin
myonlychance Bsra3456 canım Allah yardımcın olsun artık çokta küçük değil üzülme sağ salim al kucağına inşallah
Fatmaykanat Umarım bebeğiniz de siz de iyisinizdir 💐 hiç korkma küçük değil, hemencecik toparlanacak 💐
Bsra3456 Fatmaykanat inşallah canım çok teşekkür ederim böyle mesajları okuyunca biraz içim rahatlıyor
Bsra3456 amayinedeiyiilerledim amayinedeiyiilerledim evet canım çok şükür iyiyiz çok zor bir gebelik geçirdim şükürler olsun bebeğim de iyi teşekkür ederim
Fatosca Bsra3456 çok geçmiş olsun rabbim sana da küçücük bebeğine de şifa versin sağ salim çıkın inşallah hastaneden
amayinedeiyiilerledim Bsra3456 ay çok sevindim 🥰 bende de protein kaçağı çıktı ve kan akımında direnç olabilir dendi. Erken doğum riski insanı korkutuyor haliyle 🥲 iyi bişey duymak iyi geldi ♥️💐☺️