Nezahatozen Kızlar 3-4gündür hem balgamlı hem normal sürekli öksürüyorum gece gündüz artık göğsüm acıyor öksürmekten ne önerirsiniz gecicek gibi de değil
BirAskMasali1323 Nezahatozen Hiç.sormayın bende iki gündür grip salgını eşimdrn bana bulaştı hem ateş hem kuru öksürük öksürürken ciğerlerim dışarı gelecek gibi öksürüyorum ama sırtım kemiklerim kırılıyomuş gibi.çok fena ağırıyo kesik kesik.öksürüyorum çok kötüyüm ya
asell13 Nezahatozen bende aynıydım canım doktorum bal ve zencefili karıştır ye dedi yaptım anında kesti
BirAskMasali1323 Nezahatozen benimde sırtıma vuruyo kemiklerimi kırıyolar sanki öksürdüğüm an sizinde sırtınız agırıyomu
mavikalpvemavikalp Nezahatozen evet balgam kalıyor boğazda kusturuyor bendede oluyor özellikle geceleri Dediğimi yap iç bol bol zararı yok
Bernaberil Nezahatozen ballı karabiber Ballı limon sıcak su Pekmez tereyağ Pekmez zeytinyağ Tuzlu su hepsini demedim hiç etki olmadı inşallah geçer öksürdükçe tedirgin oluyorum
Nergizgokce Direk doktora git acile falan geçmiyor çünkü gitmeden neler yapmıştım bi haftanin sonunda dayanamayip gittim hemen geçti 🙏🏼🥰
Tatlianne38 BirAskMasali1323 ateş olduğu zaman kadın doğum acile git..serum takiyolar. .normal hastane hicbisey yapmıyor..hamile olduğumuz icin
Tatlianne38 Ben orucun başından beri çekiyorum öksürük..o kadar siddetli ki artık altıma kaçırıyorum resmen… pekmez ve tereyağı ısıtıp öyle içiyorum..bide kadın doğum acile gittim…bana antibiyotik yazdılar…. faranjit varmış..o yüzden gecmiyormus…
Nezahatozen Bernaberil Ay bi deniyim artık gercekten yeter dedim ya bugun öksürmekten 5 inci kususum 6 haftalığım iyice değişik oldum
Nergizgokce Nezahatozen acile git direk ben acile gitmiştim serum takıldı sonra ilsc verdilerde öyle geçti belirt ama kac haftalık hamile olduğunu
BirAskMasali1323 Nezahatozen Geçmiş olsun benimde öksürmekten ciğerlerim dışarı geliyo sanki ayrıca kuyruk sokumum her öksürdüğümde kemiğim kırılıyo sanki