xxbaykusxx Asma yaprağı. Oğluma hamileyken çılgınlar gibi koparıp koparıp yemiştim.. demir eksikliğim vardı asma yaprağı tam bir demir deposuymuş sonradan öğrendim
SSenaaa Nisapoyraz4270 asla dondurma yemeyen biriydim ve canim vişneli dondurma istedi deli gibi dondurma bulsakta vişneli yoktu ocak ayında trendyol go saolsun bir yerden bulduk 2 gun deli gibi yemiştim
Btlfth Sakatat asla ağzıma sürmem normalde canım işkembe çorbası ve kokoreç çekti ama yasak diye yemedim meyve konusunda ben de aç gözlüyüm canım herşeyi çekiyor
br2023 Nisapoyraz4270 Hamileliğimin başından beri erik diye diye öldüm bittim ama hala manavlara gelmedi 🥲Hala ismi aklıma gelince bile fena oluyorum ya bende onun yerine limon yiyorm😐Bir keresinde 2 tane limonu üst üste portakal gbi yemistm 😋Canm çekti gene😂
Azra8Engin Nisapoyraz4270 gecenin 2sinde elma şekeri. Onu o saatte nerede gördün derseniz the walking dead de😁 evet the walking dead doğru duydunuz😁
candan95 Nisapoyraz4270 Canım enginar istemişti 🙈 hayatımda sadece 1 kere ucundan alarak tadına baktığım yemektir deli gibi canım onu çekmişti 😂
candan95 Nisapoyraz4270 Ay bir de kokulu sabun o zaman hamile olduğumu bilmiyordum onu yemek istemiştim
tubaysima Nisapoyraz4270 karpuzzzzz 😋 Bir de çilekli dondurma yiyince dünyalar benim olmuştu Son olarak annemin tarhanası deli gibi içmek istemiştim 😅
Menisaa Nisapoyraz4270 yenilebilir kil gercekten herkes çok tuhaf karşıladı ama ben acayip aşerdim onu 🤦🏻♀️😂