Rojda09 Nisapoyraz4270 turşu özellikle İran turşusu hamile kaldım canım İran turşusu çekti 5. Aya girdiğimde ancak bulabildim bulduğum da bi yiyişim vardı beni gören ağzının suyu akıyordu o biçim yemiştim 😂😂😂
mevylinn Sürekli taş ve toprak aşeriyorum. Henüz bir atılımda bulunmadım bununla ilgili ama yakında bir taşı dezenfekte edip şeker gibi emicem galiba hiç aklımdan çıkmıyor şimdi bile yazarken ağzım sulandı. 😂 Kan değerlerim normal bu arada ☹️
bebisliozlem Nisapoyraz4270 hayatında sigarayı ağzına sürmeyen, kokusundan nefret eden ben ilk aylarımda sigara içmek istiyordum deli gibi 😂 içmedim ama
Mavisss12 Mine34 inan inan 🤣🤣 eşim bana sen niye sürekli banyoya gidip koku kokluyosun dedi 🤣 bilmiyorkiii ben deterjan aşeriyorum 🤣🤣
Qqasiyeqq Nisapoyraz4270 kelle paça 😂🤦 sipariş ettik geldi 240₺ yedim yedim son kasıkta baktım kıl var içinde gittim çıkardım hepsini daha da sürmem ağzıma 😂😂 sonra da portakal ve kavun çekmişti 😂😂
ozgeerkan73 Nisapoyraz4270 markette çalışıyorum ve markette olmamasına rağmen kavun kokusu alıp kavun aşermistim😄