melikecprli Malum yılbaşı tatili diye doktoru arayıp soramadım sizlerin başına geldiyse ne yaptınız diye sormak istedim , son kontrolümde başladı burnumda kabuk şeklinde kan olması , yani burnum zaten gripmişim gibi tıkanıyor siliyorum sert bir şekilde olmamak üzere , bugün uyandığımda yine sildim resmen çok kanadı , ne yapmak gerekiyor korkuyorum artık benim normal zamanda bile kanamazdı burnum🙄
deryayillmaz melikecprli 30. Haftamdayım başından itibaren burun tıkanıklığı var bende de var malesef sonra burun kanaması da eklendi 🙁 Doktorum damarların genişlemesinden kaynaklı dedi okyanus suyu önerdi iyi geldi 😊
momtobe8 Havalar soğuk ve kuru olunca bende de oluyor. Odanıza belki bir buhar makinesi alabiliesiniz. Yada kalorifer peteklerine asılan su koyma şaylerinden. Odayı biraz nemlendirmek iyi gelebiliyor.
seymaemrullah43 Aynı ben. Geceleri burnumdan nefes alamıyorum sürekli tıkanık. Allahtan ağzım var diyorum 😆 kalorifer e şu koydum fayda etmedi. Okyanus suyu mu ne varmış ondan almayi dusunuyirum. Cuma doktor kontrolünde doktora soracağım başka birşey tavsıye eder mi diye. Geçmiş olsun canim.
momtobe8 seymaemrullah43 hamilelikte okuanus suyunu maalesef önermiyorlar:( ama evde tuzlu su yapıp burnunuza cekebilirsiniz. Veya gerçek deniz suyu bulabilirseniz temiz o da açıyor tukanıkları.
melikecprli @seymaemrullah43 teşekkür ederim 😓daha çok erken resmen nefes alamıyorum ya neyse inşallah okyanus suyu iyi gelir, sizede geçmiş olsun
melikecprli @deryayillmaz bende artık doktoruma sorup bi okyanus suyu alayım eğer önerirse geçtiyse ne güzel çünkü yürürkende nefes almakta zorlandığım için çok yoruluyorum