Hilalazak Merhaba kızlar. Halihazırda tip2 diyabet hastasıyım. İnsüline başladım hamilelikle birlikte. Diyet ve yürüyüş hep hayatımda fakat şeker oranları istenilen seviyelere gelmiyor ne yapsam. Ekstra tavsiyesi yada tecrübesi olan varmı?
Hilalazak Şeker hep sınırın üstünde, ilk gebelikte kontrol edebiliyordum ama bu farklı geçiyor. 200′leri toklukta nadir görüyorum. Açlık maksimum 135 civarı, o da sabah açlık olan. Stres çok etkiliyor ama ne kadar diyet yapsanda…
Zeynepdefne23 Hilalazak sabah acliginiz yuksek cikiyrsa gece ignenizi arttirin 2 doz 2 gun takip edin yuksekse tekrar arttirin. 70 80ler olmasi makbul demisti doktrm. 70tem asagi duserse gece ignenizi dusurun
gulcin8396 Canım bende tip1 diyabetliyim kaç haftalık hamilesin dozlarin yüksek değil eğer çok yüksek gidiyorsan 3 günde bir 2 doz arttirabilirsin deneme yanilmayla olacak biraz ama bir süre sonra oturuyor düzen
Pamuksekercim Bende tıp 1 şeker hastasiyim 5 haftaligim günde üç defa insülin vurunuyorum Perşembe günü kadın doğuma gidicem ilk muane