Esmam_ela25 Anne18 çok geçmiş olsun enfeksiyon kapmış galiba tuzlu suyla gargara yap bol bol doktorada git bence .
Anne18 Esmam_ela25 doktor asistanın yanında çalışan arkadaşım var antibiyotik yazdı bende kullanmak istemiyorum gebe olduğum için bide riskli gebeliğim erken doğum riskim de var korkuyorum açıkçası böyle nasıl iner nasıl geçer çok kötü morelim çok bozuk 😒
Deletedmom_110 Anne18 canım doktora görün bence hamile olduğun için işlem yapmaz ama en azından tavsiyede bulunur ilaç yazar antibiyotik bemcede kullanma doktor yazmadan
Anne18 Deletedmom_110 öyle mi diyorsun bilemedim ne yapacağımı bu 2. Gebeliğim böyle şeyler hep beni bulur zaten. Cildim de döküntü içinde diş etim şiş aynalara bakamıyorum 😔
Deletedmom_110 Anne18 benimde ikinci gebeliğim ve ilk üç ay diş ve diş eti ağrısı çektim yemek yemeye korkuyordum sizdede oldu mu ?çok geçmiş olsun bu arada 🌸
Anne18 Deletedmom_110 diş ağrım yok Allah’ıma çok şükür sadece ve sadece kocaman resim dede görüldüğü gibi diş etim şişti böyle anlam veremiyorum nedendir ne eksiktir neden şişti anlamıyorum Doktorlar da gebelikte görülebilir şeyler diyor
Anne18 lLavinia evet evet çok doğru çarşamba günü kadın doğum doktoruma gidicem kontrole Ona da bir sormak istiyorum ilaç yazıldı fakat antibiyotik kullanmam da sakınca var mı diye
Suey Benimde diş etlerim şiş iki gündür kanayana kadar firçalıyordum tuzlu suyla gargara yap yada summaği suya ıslatıp suyuyla gargara yapıyorum çok rahatlattı tavsiye ederim
Mesen Ay bende de böyle olmuştu tuzlu gargara yaptım 2 gün sonra küçüldü sonra doğru mu yaptım bilmiyorum sert fırçaladım kanadı sonra bitti rahatladım