Oznurkk Frdcll_2859 kalp atışı için 6 hafta erken olabilir keseden sonraki haftalarda dinleniyor biraz daha bekleyin. İnşallah kalp atışları da duyulur haftaya felan
Frdcll_2859 Bihterrr son adetime göre 6 haftalık acile gittiğimizde keseyi görüp haftasına göre uyumlu demişlerdi
Rwerdst Frdcll_2859 progestan kapsül ve iğne ayrıca pruloton (adını yanlış yazmış olabilirim 8 aylık oldu oğlum 😅) vermedi mi? Doktorunuzdan isteyin ve dediği gibi yatın. Ikınmamaya çalışın kusarken ve büyük tuvalet yaparken.
Bihterrr Frdcll_2859 ben sata göre 6 diye gittiğimde kese 5 haftalık dediler. İki hafta sonra bebeği ve kalp atışını duydum. Üstelik özele gittim oradaki cihazlar daha gelişmiş. Devlete gittiysen şuan erken zaten o cihazlarda keseyi gördüğüne dua et
Frdcll_2859 Bihterrr normalde özelden takip ediliyorum zaten de haftasonu olduğu için devlete gitmiştim bugün de kendi doktoruma gittim özele inşallah yine de haftaya kalp atışını duyarız haftaya
Frdcll_2859 Bihterrr bir de normal göbekten ultrason ile görünmüyor alttan bakıldığı için de görmüş olabilirler
Bihterrr Frdcll_2859 benim alttan hiç bakılmadı ama her bebek bir değil ben sata göre 8. Haftada duydum ama bebek 6+4 uyumluydu o zaman için