Guler_2 ben 2 genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım canım hiç korkma. Dua ederek uyu 🌸 uyandığında regl sancısından biraz fazla bir ağrın olacak dayanılmaz ölüyorum diyeceğin bir ağrı değil bu. Her söylenene kulak asma. Her hikaye farklı. Sen ve bebeğinin hikayesinde şimdi başlıyor 🫶 en güzel en sağlıklı sekilde olsun su gibi bir doğumun olsun. Korkma, sen uyanmadan sana etkili ağrı kesicile yapılmış olacak, istediğinde yine ağrı kesici yapacaklar. İlk günü atlattıktan sonrasi birazda senin caban ile çok kolay geçecek. Sana en büyük tavsiyem ağrım var diye kalkamıyorum deme. Kendini zorla bol bol yürü göreceksin yürüdükçe acilacaksin agrin azalacak. Dikiş agrisindan çok gaz ağrısı bitiriyor insanı mümkün oldukca yürür su icersen üstesinden geleceksin. Çiçek bahçesi değil dikenli yollar da var biliyorsun, bir can getiriyorsub dünyaya tabiki maximum konforda arama 😅 ama abartilan kadar asla birşey yok. Bunların haricinde ben iki dogumumdada yanıma Orkid almıştım bir paket full bana yetmisti. Uyanmakta güçlük cekmiyorsun hiç merak etme gayette uyandiriyorlar seni 🤣 bebeğini görüp kokladigin o anda zaten ne demek istediğimi anlayacaksin hiç bi şey umrunda olmayacak çünkü 🙈