Fatmakrnc sana önerim sütun gelmiuo bu bir eve geldogin gün sıcak banyo yap çok güzel geliyo süt ikinciye ,ilk yürüyüşte yere bakma karşına bak bunu her hemşire demiyomus anesteziden basın dönerse bayılırsin,bol bol yürü ilk yürüyüşten sonra ameliyata kadar 12 saat bişey yiyip icmiyosun bilidgim ve doğumdan sonraki 6 saat hicbisey yiyip icmiyosun sonr ahafif seyker veriyoalr genelde sebze püresi yoğurt falan veriliuo, uyuşukluk geçince ağrın yanman olur korkma ameliyat sonuçta kimsenin gözünü korkutmasina izin verme millet felaket tellalı gibi ay çok ağrılı aklı olan sezeryan yaotirmasin diye salla saçma şeyler yazıyo oda bı doğum yöntemi sonuçta sağlığın neye ek veriyosa hayırlısıyla olsun ,hastane çantanı çok doldurmana gerek yok küçük bı valiz de iş görür yarısı senin yarısı bebeğin bol bol bez ve ağız mendili alsan çok iyi olur,zaten yatamiyosun uzun da oturamkyosun çift yastık kullan biri başına biri beline çok iyi geliyo altı kaymayan yada Eva olmayan terlikler al amelîyattan çıkınca üşüme g
Hissi geliyo ameliyat yeri soğuk bide anestezinin etkisinden usuyisun odaya çıksan bile ben takir takir titriyodum Allah’tan şal almıştım yanıma şal örtük üstüme sondayi uyusukluta takiyolar genelde bide spinali belkden vururken kendini kasma çok rahat ol kan aliniyo gibi düşün öyle küçük bı acısı var sadece zaten uyuşuk olduğun için hicbisey hissrtmiyosun bol bol oku dua et güzel düşün güzel olsun ben iki ameliyatımda da gülerek girdim gülerek çıktım çok eğlenceliydi ♥️ yine olsa yine aynı doktorrumla doğum isterdim ama nasipse bı 6 10 sene sonra belki istersek