1annemiyy_34 Arkadaşlar patanolojiye giden birileri bana tam olarak bilgi verebilirmi nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada daha ayrıntılı anlaşılır vs vs.
semra2598 1annemiyy_34 patanolojiye değil de perinatolojiye gittim ben 😁😁 ayrıntılı ultrason için buraya gidilir ben devlette 21. Haftamda yaptırdım bunun için muayene olduğunuz kadın doğum Dr yeşil alan açacak siz 182 den perinatoloji Dr randevu alacaksınız eğer ki kadın doğum doktoru yeşil alan açmazsa asla randevu alamazsınız. Devlette böyle ama özelde nasıl oluyor bilmiyorum devlette veya özelde muayene olduğunuz doktorunuza sorarak öğrenebilirsiniz zaten onun sizi yönlendirmesi gerekiyor ve sanırım 18 ve 24 haftalar arasında yapılıyor ayrıntılı ultrason eğer devlette yaptıracaksanız bir an önce yaptırın randevu geç bulunuyor haftanız gecikebilir.
1annemiyy_34 semra2598 şimdi şöyle ben 11+4 gebeyim ama geçen hafta Dr yeşil alan açıp acilen perinatolojiye gitmen lazım dedi ama malesef ki randevu bulmak herhalukarda çok zor bir hafta kovaladim durdum yok bulamadim bende özel ayarladım yarın gitcem mecburen ama 11 hafta erken gibi geliyor bana bir sıkıntı varsada anlasilabilcek mi acaba kafam allak bullak
1annemiyy_34 Yemin ederim benim herşey birbirine dolanmış durumda kaaracigerler böbrekler kistler vs her bölüm birbiribe girdi beynimde 🤦🏻♀️neyse siz anlamışsınız durumu ne güzel kendimi anlatamasamda birilerinin anlıyor olması ne büyük mutluluk. 🙏🏻🫣☺️