Karpuz1995 Merhabalar güzel anneler benim dünyalar tatlısı iki kızım var şimdi 3 bebeğime hamileyim 6 haftalık kız ve erkek çocuklarında farkli belirtiler yaşadınız mı yaşımda bir gebelik 23 yaşımda bir gebelik 25 yaşadım. şimdide 29 yaşındaym
Merve_anne42 Karpuz1995 benim ilk gebeliğim 30 haftaliğim cinsiyeti erkek hamileliğim zor geçmiyor hiç kusmadım mesela 11.haftda hamile olduğumu öğrendim sadece koku hassasiyeti vardı ilk zamanlar ekşi hiç sevmiyorum ama tatlı en büyük zaafım hamileliğimde bekarken böyle değildi tatlı sevmezdim yani benim gebeliğim bu şekilde
Tugba1tugba Karpuz1995 yaşımız aynı bende 29 yaşındayım bir kızım var 2. Ye hamileyim erkek bu da bulantı vs herşey aynıydı bende tek farkettiğim erkekte karnım hemen çıktı ve bel ağrısı sağ bacağa vuran ağrı oldu
GuzelMelegimm Karpuz1995 erkek belirtileri çok fena.. Hamilelikte başlıyor sıkıntıları 🤣🤣 kasık ve bel ağrısı. Aşırı hareket. İlk aylar aşırı baş ağrısı. Bunlar oğlumda farklı olarak yaşadıklarım. Kızımda çok rahattım bunda hemen ağırlaştım
Sedefkitir12- Karpuz1995 ilk kızımda hep ekşi yedim kusma bulantı tiksinme hepsini yaşadım suan 2. Ye hamileyim hiç ekşi yemedim hep tatlı yedim kusma bulantı tiksinme hiçbişey yaşamadım sanki hamile değil gibiydim 2. Kızım geliyo carsamba günü 😅🥰
Karpuz1995 Sizce yaşın bir etkisi var mi yoksa farkli cinsiyetenmi 2 kızımda idrarım cok koyu böyle turuncuya yakın renkliydi onlarda cinsel istegim vardi ama bunda hiç yok ellerim hep kuru ve şuanlık sadece hafif bulantılarm oluyor arada
yeni-annelik Karpuz1995 ilk gebeliğim bende 16 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkek ben hep ekşi acı şeyler istedim tatlı hiç canım bir şey istemedi nerde olursam olayım sürekli uykum geliyor ve uyuyorum ayrıca çok ayaklarım üşüyor ısıtamıyorum midem hiç bulanmadı hiçde kusmadım koku hassasiyetim çoktu sadece böyleydi belirtilerim
Baliikci Karpuz1995 Peki mide bulantınız varmıydı kızlarda ve onlarda en çok hangi tarafta uyumayı severdınız ? Ben oğullarımda hiç kusmazdım ve hep sol tarafta yatmayı severdim
Karpuz1995 Merve_anne42 cok tesekürler cNım benimde ilk zamanlar koku hasasiyetim coktu ve kasık agrım oldu bir süre
yeni-annelik Karpuz1995 rica ederim valla ben geç gittim biraz kalp atışını net duyayım diye 9 haftalıkken gitmiştim Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻
Mzzz Belirtiler ile cinsiyetin hiçbir alakası yok belirtileri belirleyen cinsel organ değil bthcg hormonu
huysuz__ Karpuz1995 kızım ve oğlumda birebir aynı şeyleri yaşadım . Şimdi 3 gebeliğim cinsiyeti netleşmedi henüz, ama abisi ve ablasıyla çok farklı çok daha zor geçiyo 🤷♀️yani belirtiler ile cinsiyetin alakası hiç yok.